Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
League of Legends'in Türkiye sunucusu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kitlesi çok bilmiş davranıyor yaptıkları her hatayı başkasından bulmak için bahane didikliyor flame konusunu açmak bile ıstemiyorum bazen gerçekten saçma salak davranışlar sergiliyorlar ranked için konuşuyorum yoksa sıralı da banane birinden bu kadar küfürü kimse hak etmez en azından gereksiz küfürleri ölüyor kendi hatası sövüyor falan filan ben bu zamana kadar 2 3 kez tr de oynadım bu kadar gördüklerim siz düşünün West oyuncusu olarak diyorum ki lütfen bu toxic kitle weste gelmesin ırkçılık artıyor bunlar yüzünden
Sezon 6 dan beri oynuyorum. Oyunu kazanırken TR sunucusunda öylesine troll bi ss atsan bile adam bi anda ana avrat Allah kitap sövüp oynamıyor. Gidip ölüp ölüp duruyor baya komik bi sunucu o yüzden euw geçtim çok daha iyi.
annesinin babasının aldığı bilgisiyarlarla herkese küfür eden kimseye saygı duyman bi topluluk oldu lol eskiden nasıldı bilmem ama bu kadarda değildir eminim