League of Legends'ta fps sorunu ve bilgisayarda kasılmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar. LoL nedense 15-30 fps aralıklarında sürekli değişken bir şekilde fps değeri alıyorum. Grafikleri en yüksek veya en düşük olsa bile. Ayrıca pc de LoL ve opera'yı aynı anda açınca donmalar oluyor. Ram 4 gb ve gt 940m ekran kartı var. Ekran kartının en son sürümünü indirip yükledim fakat sorun çözülmedi. Bellek yüzde 72 harcıyor lol oynayınca. Ayrıca sistem kesintileri yüzde 42 ye falan çıkıyor. + Windows 10 da ayarlar, başlat gibi şeyleri açamıyorum. Microsoftun çözümlerini uyguladım fakat işe yaramadı. Microsoft linki atmayın.
Not: Format at diyenler yoruma gelmesin. Yüz kere format attım.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende aynı sorun vardı driver booster diye bir uygulama yükledim driverları güncelledim şuan kasmadan 120 fps ile oynuyorum seninle aynı biraz yüksek bir donanım ile.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
razer game bosster kullanabilirsin ama öncelikle driver güncelle oyunlara sürekli güncelleme geldiği için sürüm farkı oluyor

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Game bosster en fazla 10 fps yükseltiyor şunları yap win+r yap prefetch yaz hepsini sil korkma bir şey olmaz win+r temp yaz hepsini sil 20 - 30 fps arttırır

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Game bosster en fazla 10 fps yükseltiyor şunları yap win+r yap prefetch yaz hepsini sil korkma bir şey olmaz win+r temp yaz hepsini sil 20 - 30 fps arttırır
prefetch e gerek yok ama tempi silerim.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Sık kullandığın uygulamaları daha hızlı açmaya yarıyormuş.
Post automatically merged:

Konu Güncellemesi : Arkadaşlar game boosterı indirdim. Temp dosyalarını sildim. İntel grafiğini güncelledim. falan dı filandı driver boosterı falan sorun düzeldi herkese teşkkürler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...