League Of Legends FPS sorunu çözümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam gerçekten işe yarar yöntemler var fakat ben de bir tane eklemek istiyorum arkadaşım ve ben bunu bir çok kez denedik ve en yararlı yöntem olduğunu düşünüyoruz geforce experıence indiriyoruz ekran kartına uyumlu sürümünü sonrasında oyunu seçip max performansa alıyoruz çok düşük fps alan birisi bile rahatlıkla fpsyi yükseltebiliriz arkadaşımın bilgisayarında valorant açılmıyordu ayar yapmadan geforce experıence indirince bile direk açılmaya başladı bence denenebilir bir yöntem

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hocam gerçekten işe yarar yöntemler var fakat ben de bir tane eklemek istiyorum arkadaşım ve ben bunu bir çok kez denedik ve en yararlı yöntem olduğunu düşünüyoruz geforce experıence indiriyoruz ekran kartına uyumlu sürümünü sonrasında oyunu seçip max performansa alıyoruz çok düşük fps alan birisi bile rahatlıkla fpsyi yükseltebiliriz arkadaşımın bilgisayarında valorant açılmıyordu ayar yapmadan geforce experıence indirince bile direk açılmaya başladı bence denenebilir bir yöntem
non ekran kartı olanlar var

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu konuyu FPS ciddi düşen arkadaşlar icin hazırladım.

Öncelikla launcherımıza giriş yapıyoruz. Ardından en sağ taraftaki mekanizmaya benzer logoya tıklıyorsunuz.

Genel kısmından
VCWpPp.png

Bu sekilde ayarlıyoruz. (tasaruf modunu acmanız ve HER ZAMANı işaretlemek önemli.) bu işlem oyuna girdiğinizde LoL clienti kapatcak. maçınız bittiğinde geri açılcaktır. ve ciddi fps artısı olcak

Ardından Oyun kısmına girip Grafiklerden Eski dx9 modunu tercih ediyoruz. (bunu sadece bu dediklerimi yaptınız ve olmadıysa kullanın aksi takdirde fps arttırmaz fps düşürür.)
VCWzun.png

3.yöntem windowsun arkada ram temizlemesi lazım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burdan indirebilirsiniz (kurulum için youtube windows 10 otomotik ram temizleme yazmanız yeterlidir link koyamıyacağım)

4.Quickcpu Eğer işlemciniz maks turbosu ana ghzsi ile aynı değilse bu programı kurup işlemciyi %100 güçle çalıstırabilirsiniz.
-yanları
İşlemci ömrü daha hızlı tükenir

5. Oyun içi ayarlar
Öncelikle eğitime girin.
VCezqR.png

Burdaki ayarların aynısını yapabilirsiniz.

6-) Arkadaki programları kapatın

7-) Hileden DRAW ayarlarını kapatabilirsiniz.

:cool: görev yöneticisini acıp (oyun içindeyken) LoLe sağ tıklayıp önceliğini yüksek yapınız

Benden bu kadar. umarım ciddi FPS artışlarınız olur.

EDİT1: Söylemeyi unutmusum. Masaüstünü temiz tuttun. ve arka planınız siyah olsun. Sİyah renk bilgisayarı yormaz.
EDİT2:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
optimizer programınıda kullanabilirsiniz.(Optimizer ayarları vermiyeceğim cünkü onedrive kullanan veya herhangi bi servisi kullanan olursa onunkini kapatmıyalım diye. gidip kendiniz aktiflestirebilir/açabilirsiniz)
eline koluna emeğine sağlık kardeşim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşımın bilgisayarında FPS bir anda düşüyor 10 FPS altına kadar ama bir 5 dakika sonra geri düzeliyor bu çözüm yolu sürekli FPS si düşük olanlar için mi yoksa arkadaşımda yapsa düzelir mi?

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Reis ellerine sağlık resimleride düzeltirsen belki anlamayanlar için kolaylık olur

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaki her şeyi kapat ve grafikleri en düsüğe al karkater kalitesi cok yüksek veya orta yüksek olabilir kafana göre sadece arkada lol acık olursa ben 70-50 fps arası akıcı oynuyorum

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bunlar bir yere kadar eski pcyi değiştirmekten başka kesin çözüm yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam resimler bozulmuş güncelleyebilir misin ?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim bende fps sorunu çekiyorum bu konu işime yaradı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arka planını varsayılan yap farklı bi uygulama kullanma oyun oynarken yararllı olmuyorsa pc yi değiştirmeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yardım için teşekkürler dostum deneyeceğim

Üye
3 HİZMET YILI
Baya 5 v 5 lerde drop giriyordu düzeldi teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
format atıp pc temizledim hiç bir işe yaramadı sağolasın tşkler <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...