League of Legends'ta ustalaşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad Pennywise
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
8 HİZMET YILI
Mid veya top lanede oynarken totem ne zaman nereye atılmalı, lane dondurma nasıl yapılır, hangi karakteri oynayacağımızı nasıl belirliyoruz..
Tüm bu sorulara bilgili kişiler cevap verirse sevinirim. Mesaj kasmaya gelenler yazmasın

Ekli dosyalar

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    127.4 KB · Görüntüleme: 3
Unqown
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bence oyun refleks, strateji amaçlı. CS Gibi düşün zamanla iyi oynamaya başlayacaksın...
Hero konusu, hangisinde iyiysen onu oyna mesela ben Veigar oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ben bu oyunda oynadıkça ustalaşmak yerine kötüleştim ya da yeni gelen sistemler hatta gelmeyen diyim, sürekli olan buglar aynı herolara buff nerf hero ayırt edilmesi oyundan soğudum açıkcası hele ki oyun kitlesi berbat durumda plata 3 1 e kadar çıkarken her sezon artık plat 4 e çıkarıp oyunu bırakıyorum eğlence modu gelirse oynuyorum bu oyun para kitlemeye döndü artık yani güzel hoş paylaşımlar yaptığın tebrik ederim fakat sen ne kadar oynasanda takımına gelen iki veled bitiriyor :D

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hangi karakteri oynayacağın bence oynayış tarzına bağlı ruh haline göre şekilleniyor onun hakkında pek yorum yapamıcam şahsen ben mid syndra otpyim diamond 4 - 2 eloda oynuyorum yediğim gankları çok kolay counterleyen bir hero olduğum için wardları riverdeki orta çalıya veya rakibin bluesine atıyorum "w" ile blueyi çok rahat çalabiliyorsun "e" ile yediğin ganklardan çok kolay sağ çıkıyorsun oyun sonu r ile zaten adam tekliyorsun tavsiye ederim laneyi plateler varken hiç dondurmam syndra çok kolay lane itebilen bir champ ben de sürekli laneyi itili tutup kulelerden plate almaya çalışıyorum adam çok safe oynuyor kesemiyorsam genelde topu roamlıyorum sadece r ile adamı kesiyoruz ben veya takım arkadaşım skor alıyoruz, bot laneyi pek roamlamıyorum çünkü bizim takım takip etmeyince 2v1 kalıp ölme gibi bi durumla karşılaşabiliyorum. öğren syndrayı çok seviceksin

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben bu oyunda oynadıkça ustalaşmak yerine kötüleştim ya da yeni gelen sistemler hatta gelmeyen diyim, sürekli olan buglar aynı herolara buff nerf hero ayırt edilmesi oyundan soğudum açıkcası hele ki oyun kitlesi berbat durumda plata 3 1 e kadar çıkarken her sezon artık plat 4 e çıkarıp oyunu bırakıyorum eğlence modu gelirse oynuyorum bu oyun para kitlemeye döndü artık yani güzel hoş paylaşımlar yaptığın tebrik ederim fakat sen ne kadar oynasanda takımına gelen iki veled bitiriyor :D
Aynen ya hocam ben de seninle aynı fikirdeyim bu yüzden artık hileyle oynuyorum ban yesemde pek umrumda olmuyo :)

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bir şeye bağlı kalarak oynamak bu oyunun en büyük hatalarından biri bence gripex izleyip lee oynayan adam yapmaya çalıştığı hareketleri yaparken iyice batırıyor hiçbir oyun birbirinin aynısı gibi ilerlemediği için en iyisi oyuna rahat bi kafayla tilt olmamaya dayalı şekilde oynamak o zaman güzel performans alınıyor.
Aynı şekilde totemin nereye atılacağını, lane dondurmanın neye göre yapılacağını da oyunun gidişatı belirler.
Minyonları kaçırmayacak şekilde olabildiğince geride tutmak şampiyonların hasarına saldırı animasyonuna göre değişebilir :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aynen ya hocam ben de seninle aynı fikirdeyim bu yüzden artık hileyle oynuyorum ban yesemde pek umrumda olmuyo :)
vallla hile bile bilmem bu oyunda kuzenlerim oynarken söverdim yalnız kalmamak için başlamıştım kaç sezon oynadım şu iki sezonda sıçabildikleri kadar sıçtılar gelen güncellemelerle ilgilenmiyorlar ki hep aynı herolar etrafında dönüyor oyun diğerleri para kazandırmak için var ya da yok belli değil o kadar zamanımı çaldı sinir stres etti şu oyun bıraktım artık

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ne kadar iyi olursan ol takımına 2 tane eleman gelip oyun oynatmıyor ve her strateji oyununda olugu gibi lolde de rakibinin hamlesini önceden görmek ve yeterince bilgi sahibi olmak önemli kanka

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Oyun tamamen harita kontrolü ve takım oyunu istediğin kadar iyi oyna takımın kötüyse ve harita takibi yapmıyosan çöpsün kardeşim :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Mid veya top lanede oynarken totem ne zaman nereye atılmalı, lane dondurma nasıl yapılır, hangi karakteri oynayacağımızı nasıl belirliyoruz..
Tüm bu sorulara bilgili kişiler cevap verirse sevinirim. Mesaj kasmaya gelenler yazmasın
league of legends aslında kolay totemler gang yiyebilecein çalılara atılmalı ki jung sana gang atmadan haritadan gör hero seçimi iki şekilde oluyor ya skill shot yada düz vuruş sen mid oynuyorsan veya top oynuyorsan kendini skill shot ta mı yoksa düz vuruş herolarında mı daha rahat hissediyorsun ona göre seçilir ama bu lige göre değişebilir mesela gold ve üstü liglerde takıma göre hero kitlenir(win için uyumlu takım olması için)skill shot filan ne dersen skill shot skilleri ile hasr vuran düz vuruşta adı üstünde ve buildini önerilene veya internettekine göre yapma karşındaki adama göre ve akrşı takıma göre build git bu sayede lane e gang gelen bir ww olursa az hasar yiyip kurtulabilrsin + olarak minyon kaçırmayıp lane de adamı kitleyebilirisn bu sayede oyunda önde olursun ve buildini hasar ve zırh deşme olarak gidebilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Totemi mesela mid oynuyorsun sana yakın bi çalıya at karakter konusuna gelince birkaç el oyna hangi karakteri seversen onun itemlerini ve koridorunu internetten bak

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Totemi mesela mid oynuyorsun sana yakın bi çalıya at karakter konusuna gelince birkaç el oyna hangi karakteri seversen onun itemlerini ve koridorunu internetten bak
yanlız internetten bakmak belli bir yere kadar gider mesela karşına malp gelirse senin internetten baktığın build hasar buildi ise güzel bir combo ile ölürsün ve oyunu domine etmiş olursun bence karşındaki adam öncelikli ve karşı takıma göre gitmen gerek.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yanlız internetten bakmak belli bir yere kadar gider mesela karşına malp gelirse senin internetten baktığın build hasar buildi ise güzel bir combo ile ölürsün ve oyunu domine etmiş olursun bence karşındaki adam öncelikli ve karşı takıma göre gitmen gerek.
Mesela sen masteri çok sevdin master alanda yok hemen alt tabla choromeden bak

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Mesela sen masteri çok sevdin master alanda yok hemen alt tabla choromeden bak
ben master yasuo vb. heroları kullanmıyorum ligim dia bizim ligte genelde jhin vlademir gibi güçlü herolar alınır master yasuo vb. herkesin main yaptığı herolar bizim ligte ya teklenir ya geri kalır

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben master yasuo vb. heroları kullanmıyorum ligim dia bizim ligte genelde jhin vlademir gibi güçlü herolar alınır master yasuo vb. herkesin main yaptığı herolar bizim ligte ya teklenir ya geri kalır
İşte anlattıgım gibi hangi heroyu istersen internetten bakabilrsin ve ustalaşırısn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...