Çözüldü League of Legens Sharp Lazy Yardımcı Olur musunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi ben çalıştıramadım yardımcı olabilir misiniz ne gibi bir eksiklik yaptım bilmiyorum bir kaç video izledim mesela adamın yaptığı gibi yaptım herşeyi buna rağmen oyuna girsemde hile çalışmadı şu videodaki gibi bende mi sorun nereyi gözden kaçırıyor veya atlıyorum bilmiyorum şu videoyu izledim

Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hem konu yeri yanlış hem caps loc
forumu yeni kullanmaya başladım evet benim hatam daha çok dikkat etmeye çalışıcam uyarınızı dikkate alıyorum zamanla öğrenicem bazı şeyleri sanırım dikkat dağınıklığım var baya benim neyse peki o halde ne yapmam gerekiyor ben game klasörü içine atmıştım bazı şeyleri hotflixi sileyim o halde fakat oyun dosyalarında oynama yaptım nasıl düzeltebilirim bunu onarma desem oyun içerisinden düzelir mi bütün dosyalar acaba?

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
forumu yeni kullanmaya başladım evet benim hatam daha çok dikkat etmeye çalışıcam uyarınızı dikkate alıyorum zamanla öğrenicem bazı şeyleri sanırım dikkat dağınıklığım var baya benim neyse peki o halde ne yapmam gerekiyor ben game klasörü içine atmıştım bazı şeyleri hotflixi sileyim o halde fakat oyun dosyalarında oynama yaptım nasıl düzeltebilirim bunu onarma desem oyun içerisinden düzelir mi bütün dosyalar acaba?
Dosyaları sil ve sonrasında lolü onar . C diskinin içindeki bogaripper klasörünüde sil . C++ ları kur hileyi oyun başladıktan sonra çalıştır . Defender ve güvenlik duvarı açık olmasın.

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Belki gerek li olan programlar eksiktir fremwork gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lol e güncelleme geldi kardeşim dün bu nedenle hile bakımda olabilir bekleyeceksin biraz ve bu arada hile kullana kullana kendinde alışmışsındır diy umuyorum oyuna kombolar fln vs. ;)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
lol e güncelleme geldi kardeşim dün bu nedenle hile bakımda olabilir bekleyeceksin biraz ve bu arada hile kullana kullana kendinde alışmışsındır diy umuyorum oyuna kombolar fln vs. ;)
oyunda zaten yeteri kadar iyi oynuyorum smurf hesaplarda eğlenmeye giricem öyle sadece :D
Post automatically merged:

Dosyaları sil ve sonrasında lolü onar . C diskinin içindeki bogaripper klasörünüde sil . C++ ları kur hileyi oyun başladıktan sonra çalıştır . Defender ve güvenlik duvarı açık olmasın.
oyuna giriş yapıcam mesela dereceli maç başlamış bulunmakta minyonlar vs geliyor örneğin o sırada mı hileyi çalıştırmam gerekiyor?

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
oyunda zaten yeteri kadar iyi oynuyorum smurf hesaplarda eğlenmeye giricem öyle sadece :D

oyuna giriş yapıcam mesela dereceli maç başlamış bulunmakta minyonlar vs geliyor örneğin o sırada mı hileyi çalıştırmam gerekiyor?
Yükleme ekranında da açabilirsiniz oyun başladığında da

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Belki gerek li olan programlar eksiktir fremwork gibi
fremwork'ü indirdim C++'ları dün kurdum başka ne eksik olabilit ki hotflix'e gerek yok dedi yetki arkadaşımız

öncesinde oyunu bulmadan önce çalıştırmayı denersek olmuyor yani o yüzden mi çalıştıramadım bu zamana kadar acaba?

öncesinde oyunu bulmadan önce çalıştırmayı denersek olmuyor yani o yüzden mi çalıştıramadım bu zamana kadar acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...