Onaylı Üye
başlığı sadece capslock açık yazdım ama sorun olmaz diye düşünüyorumCaps Lock açık mesaj yazma ban yiyebilirsin
tamamdır uyarı için teşekkür ederim dikkat ederimsorun oluyor
forumu yeni kullanmaya başladım evet benim hatam daha çok dikkat etmeye çalışıcam uyarınızı dikkate alıyorum zamanla öğrenicem bazı şeyleri sanırım dikkat dağınıklığım var baya benim neyse peki o halde ne yapmam gerekiyor ben game klasörü içine atmıştım bazı şeyleri hotflixi sileyim o halde fakat oyun dosyalarında oynama yaptım nasıl düzeltebilirim bunu onarma desem oyun içerisinden düzelir mi bütün dosyalar acaba?Hem konu yeri yanlış hem caps loc
oluyor kanka konu silinecekbaşlığı sadece capslock açık yazdım ama sorun olmaz diye düşünüyorum
Dosyaları sil ve sonrasında lolü onar . C diskinin içindeki bogaripper klasörünüde sil . C++ ları kur hileyi oyun başladıktan sonra çalıştır . Defender ve güvenlik duvarı açık olmasın.forumu yeni kullanmaya başladım evet benim hatam daha çok dikkat etmeye çalışıcam uyarınızı dikkate alıyorum zamanla öğrenicem bazı şeyleri sanırım dikkat dağınıklığım var baya benim neyse peki o halde ne yapmam gerekiyor ben game klasörü içine atmıştım bazı şeyleri hotflixi sileyim o halde fakat oyun dosyalarında oynama yaptım nasıl düzeltebilirim bunu onarma desem oyun içerisinden düzelir mi bütün dosyalar acaba?
Rica etsem link atabilir misin C++'ları?Dosyaları sil ve sonrasında lolü onar . C diskinin içindeki bogaripper klasörünüde sil . C++ ları kur hileyi oyun başladıktan sonra çalıştır . Defender ve güvenlik duvarı açık olmasın.
Elimde herhangi bi link yok googleye c++ yükle tarzı şeyler yazarak bulabilirsiniz forumda da paylaşanlar vardı diye hatırlıyorum.Rica etsem link atabilir misin C++'ları?
oyunda zaten yeteri kadar iyi oynuyorum smurf hesaplarda eğlenmeye giricem öyle sadecelol e güncelleme geldi kardeşim dün bu nedenle hile bakımda olabilir bekleyeceksin biraz ve bu arada hile kullana kullana kendinde alışmışsındır diy umuyorum oyuna kombolar fln vs.
oyuna giriş yapıcam mesela dereceli maç başlamış bulunmakta minyonlar vs geliyor örneğin o sırada mı hileyi çalıştırmam gerekiyor?Dosyaları sil ve sonrasında lolü onar . C diskinin içindeki bogaripper klasörünüde sil . C++ ları kur hileyi oyun başladıktan sonra çalıştır . Defender ve güvenlik duvarı açık olmasın.
Yükleme ekranında da açabilirsiniz oyun başladığında daoyunda zaten yeteri kadar iyi oynuyorum smurf hesaplarda eğlenmeye giricem öyle sadece
Post automatically merged:
oyuna giriş yapıcam mesela dereceli maç başlamış bulunmakta minyonlar vs geliyor örneğin o sırada mı hileyi çalıştırmam gerekiyor?
fremwork'ü indirdim C++'ları dün kurdum başka ne eksik olabilit ki hotflix'e gerek yok dedi yetki arkadaşımızBelki gerek li olan programlar eksiktir fremwork gibi
öncesinde oyunu bulmadan önce çalıştırmayı denersek olmuyor yani o yüzden mi çalıştıramadım bu zamana kadar acaba?Yükleme ekranında da açabilirsiniz oyun başladığında da
öncesinde oyunu bulmadan önce çalıştırmayı denersek olmuyor yani o yüzden mi çalıştıramadım bu zamana kadar acaba?Yükleme ekranında da açabilirsiniz oyun başladığında da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?