Leaguef Of Legends Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Biliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Şimdi İse Kendı Kodlamıs oLdugum Serotolli Fix.dll yani otomatik kendisini güncelleyen hile yapıyorum
Denedim Çalışıyor olumlu birçok yönleri var
Otomatik Baron Dragon Red Blue ve Kill çalma SMİTE yani Çarp sistemi
Otomatik oyuncu Doclama modu
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
Hızlı farm yapma otomatik bir şekilde
Hepsini Denedim Oldu Sorunsuz bir şekilde Çalışıyor Şu anda Tek sorun Dereceli için Olmadı Onun için Çalışmalarım Sürüyor
2-3 gün içinde Dereceli içinde Ayarları Yapmış olacagım en geç 2-3 gün içerisinde Çalışmalarım bitecektir
Hileyi Burada Platformda paylaşıcam Dereceli Ayarlarını yaptıktan Sonra Ban yeme Özelligi çok nadir ve azdır
Hileyi Memoryhacker Üzerinden paylaşıcam ve Mh şifresi ile indirebiliceksiniz Saygılarımla ...
SEROTOLLİ KRALLIĞI

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
emekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz iyi çalışmalar :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim Mh Şifresi İndirdifin dosyanın RAR şifresidir Mesala bir dosya indirme yaptıgında O dosya şifreli olarak açılmıyor açmak için Şifre istiyor Sende Şifre Kısmına Sadece mh Yazıyorsun bu kadar basit :D

Üye
6 HİZMET YILI
hilenizi gayet begendim onaylı üye olunca kullanacagım bu arada riot gamesin anticheatı bilgisayar açılır açılmaz devreye giriyor bildigim böyle ona göre kodlamada yapabilirsiniz bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Valla kod konusunda yardımcı olamam ama 5 senedir script kullanan biri olarak öneri yapabilirim beklemedeyiz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
emekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz iyi çalışmalar :)
Teşekkür Ederim Kardeşim Bütün Hilelerin Genellikle Yapımını Üstleniyorum Elimden geldigi kadar yardım etmek istiyorum. Bu kadar güzel bir sitede bulunmaktan memnunum
Post automatically merged:

hilenizi gayet begendim onaylı üye olunca kullanacagım bu arada riot gamesin anticheatı bilgisayar açılır açılmaz devreye giriyor bildigim böyle ona göre kodlamada yapabilirsiniz bence
Bunuda yapmak için çaba göstericem efendım saygılarımla
Post automatically merged:

Bütün Herkeze güzel mesajlarınmdan dolayı Teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kral sen adamsın ama bazı oyuncular sc profesyoneli olmuş yani yüksek elodada gizlenerek kullanabiliyorlar. Bize banlanmamız için ne önerirsin banwaveden kaçış varmı

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Paylaşımı yapmadan önce yönetimden izin alman gerekebilir konuya hileyle ilgili ss veya videodada koyabilirdin iyi çalışmalar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben Elmas 1 im Ve daima Kullanıyorum Hayatımda Hiç Hileden Ban yemedim Ve gizlemeyi Başardım Aşırı derecede belli etmeden oynamanızı Öneriyorum

Buna Cevap olarakda -
Genellikle Skorunuzda ölmelerinizde olsun ÖRNEK OLARAK 11- 7 - 25 - 9 25 - 16 Bu skorlar ile oynamaya özen gösterin
Yani kısacası bazen bilerek oyunda ölün daima doc yapmayın :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Biliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Şimdi İse Kendı Kodlamıs oLdugum Serotolli Fix.dll yani otomatik kendisini güncelleyen hile yapıyorum
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
Hepsini Denedim Oldu Sorunsuz bir şekilde Çalışıyor Şu anda Tek sorun Dereceli için Olmadı Onun için Çalışmalarım Sürüyor
2-3 gün içinde Dereceli içinde Ayarları Yapmış olacagım en geç 2-3 gün içerisinde Çalışmalarım bitecektir
Hileyi Burada Platformda paylaşıcam Dereceli Ayarlarını yaptıktan Sonra Ban yeme Özelligi çok nadir ve azdır
Hileyi Memoryhacker Üzerinden paylaşıcam ve Mh şifresi ile indirebiliceksiniz Saygılarımla ...
SEROTOLLİ KRALLIĞI
reis insanlar sabırsız ama bu seni etkilemesin işini yap se boş ver diğerlerini script yokken bu oyunu oynuyolardı yine deilmi

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dolandırıcı.exe yükleniyor. Gerekli enayi yüklemesi yapılamadı

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Eyw kral söylediğine göre bir hileyse cok efso olur

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
SEROTOLLİ KRALLIĞI
hadı bakalım sendeyız

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
H
Paylaşımı yapmadan önce yönetimden izin alman gerekebilir konuya hileyle ilgili ss veya videodada koyabilirdin iyi çalışmalar.
Hileyi 2 gün içinde paylaşıcam Zaten Yönetimin izini olmadan Paylaşmam Lakin hileyi paylasmadım sadece konsunu açtım paylasımı yönetim dogrultusunda paylasıcam zaten

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kral sen adamsın ama bazı oyuncular sc profesyoneli olmuş yani yüksek elodada gizlenerek kullanabiliyorlar. Bize banlanmamız için ne önerirsin banwaveden kaçış varmı
kanka herkesi oyun sonu hileden reportlarsan ban wawedden biraz olsa kaçmış olursun ama tabiki oto dodge yi kapatabilirsin ben öyle yapıyorum en az 3 haftadır kullanıyorum tr west karışık şu anlık bir chatten scriptsin fln diye mesaj almadım.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Hocam hadi hadi bekliyoruz pls

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim bir kere kendisini otomatik güncelleyen script yapamazsın söylediklerinde çok tutarsızlık var ben bu işlerin içerisindeyim amacın ne bilmiyorum ama bol keseden sallama : )

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Yaklalık 2 sezondur hile ile oynamaktayım Ve elmas 1 im Ve hiç bir zaman ban yemedim Doc sistemide daima acık olmasına ragmen Sebebi ise
Mesala 24- 3 Skor ile oynuyorum oyunda
Bilerek ölüyorum bilerek derken yani yanlıslıkla ölmüş gibi Skoru 24 -14 e getiriyorum anladınız sanırım Çok belli etmeden :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...