kanka anladığım kadarıyla ya xproject i indirirken rardan çıkardığımızda şifre mh ya odurMh şifresini nereden alacağız? Sitede yeniyim pek bilgim yok.
Teşekkür Ederim Kardeşim Bütün Hilelerin Genellikle Yapımını Üstleniyorum Elimden geldigi kadar yardım etmek istiyorum. Bu kadar güzel bir sitede bulunmaktan memnunumemekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz iyi çalışmalar
Bunuda yapmak için çaba göstericem efendım saygılarımlahilenizi gayet begendim onaylı üye olunca kullanacagım bu arada riot gamesin anticheatı bilgisayar açılır açılmaz devreye giriyor bildigim böyle ona göre kodlamada yapabilirsiniz bence
reis insanlar sabırsız ama bu seni etkilemesin işini yap se boş ver diğerlerini script yokken bu oyunu oynuyolardı yine deilmiBiliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Şimdi İse Kendı Kodlamıs oLdugum Serotolli Fix.dll yani otomatik kendisini güncelleyen hile yapıyorum
Denedim Çalışıyor olumlu birçok yönleri var
Otomatik Baron Dragon Red Blue ve Kill çalma SMİTE yani Çarp sistemi
Otomatik oyuncu Doclama modu
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
Hızlı farm yapma otomatik bir şekilde
Hepsini Denedim Oldu Sorunsuz bir şekilde Çalışıyor Şu anda Tek sorun Dereceli için Olmadı Onun için Çalışmalarım Sürüyor
2-3 gün içinde Dereceli içinde Ayarları Yapmış olacagım en geç 2-3 gün içerisinde Çalışmalarım bitecektir
Hileyi Burada Platformda paylaşıcam Dereceli Ayarlarını yaptıktan Sonra Ban yeme Özelligi çok nadir ve azdır
Hileyi Memoryhacker Üzerinden paylaşıcam ve Mh şifresi ile indirebiliceksiniz Saygılarımla ...
SEROTOLLİ KRALLIĞI
hadı bakalım sendeyızBiliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Şimdi İse Kendı Kodlamıs oLdugum Serotolli Fix.dll yani otomatik kendisini güncelleyen hile yapıyorum
Denedim Çalışıyor olumlu birçok yönleri var
Otomatik Baron Dragon Red Blue ve Kill çalma SMİTE yani Çarp sistemi
Otomatik oyuncu Doclama modu
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
Hızlı farm yapma otomatik bir şekilde
Hepsini Denedim Oldu Sorunsuz bir şekilde Çalışıyor Şu anda Tek sorun Dereceli için Olmadı Onun için Çalışmalarım Sürüyor
2-3 gün içinde Dereceli içinde Ayarları Yapmış olacagım en geç 2-3 gün içerisinde Çalışmalarım bitecektir
Hileyi Burada Platformda paylaşıcam Dereceli Ayarlarını yaptıktan Sonra Ban yeme Özelligi çok nadir ve azdır
Hileyi Memoryhacker Üzerinden paylaşıcam ve Mh şifresi ile indirebiliceksiniz Saygılarımla ...
SEROTOLLİ KRALLIĞI
Hileyi 2 gün içinde paylaşıcam Zaten Yönetimin izini olmadan Paylaşmam Lakin hileyi paylasmadım sadece konsunu açtım paylasımı yönetim dogrultusunda paylasıcam zatenPaylaşımı yapmadan önce yönetimden izin alman gerekebilir konuya hileyle ilgili ss veya videodada koyabilirdin iyi çalışmalar.
kanka herkesi oyun sonu hileden reportlarsan ban wawedden biraz olsa kaçmış olursun ama tabiki oto dodge yi kapatabilirsin ben öyle yapıyorum en az 3 haftadır kullanıyorum tr west karışık şu anlık bir chatten scriptsin fln diye mesaj almadım.kral sen adamsın ama bazı oyuncular sc profesyoneli olmuş yani yüksek elodada gizlenerek kullanabiliyorlar. Bize banlanmamız için ne önerirsin banwaveden kaçış varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?