o krekleyenlerin krekleme durumu ne senceburası crackledi diye kapanmadı
başka bir platform crakcleyince bu duruma düştü.
burayada o cracklenen loaderi crackleyerek koydular apiler değişti o kadar
reis nolur bi el atta hallediver şu aralar tek eğlencem bu bari bu da gitmesin <3Öncelikle şu konuya açıklık getirelim diğer bahsettiğiniz forumdaki kişi 'riftlol' benim xd.
Cracklenmiş şeyi cracklenme mevzusu ise yalan server-side auth çalınamaz. Yani aslında biz direk toir+ ı kırdık.
Güncelleme konusunda Toir+ auth sistemi komple değiştirmiş onun için ne zaman güncellenir tam bir süre veremiyorum.
Belli değil kardeşimNe zaman güncellenir bilgisi olan ?
bi ilerleme ya da çalışma var mı acaba?Öncelikle şu konuya açıklık getirelim diğer bahsettiğiniz forumdaki kişi 'riftlol' benim xd.
Cracklenmiş şeyi cracklenme mevzusu ise yalan server-side auth çalınamaz. Yani aslında biz direk toir+ ı kırdık.
Güncelleme konusunda Toir+ auth sistemi komple değiştirmiş onun için ne zaman güncellenir tam bir süre veremiyorum.
Reis biz hala beklemedeyiz güzel haberler ver bizeÖncelikle şu konuya açıklık getirelim diğer bahsettiğiniz forumdaki kişi 'riftlol' benim xd.