Leaver Buster kaldırma yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bugün sizlere maç esnasında bir anlık öfke ile maçı terkedince veya ani bir iş çıkınca League Of Legends'in cezasını kaldırma yolunu anlatacağım (%100 kaldırır diye bir dieyemem kesin gözüyle bakmayın lütfen )

League Of Legends leaver buster nasıl kaldırılır ?

Arkadaşlar öncelikle bu yöntemi LOL desteğe bilet göndererek yapacağız.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu siteyi açıp hesabımızı giriş yapacağız ve bilet gönder'e tıklayıp sorunumuzu yazmaya başlayacağız

Peki Ne Yazacağız ?

Dostarım karşı tarafa sitem şeklinde değil de dostça yaklaşıp cümleye kardeşim,dostum,kankam diyerek başlayın ve son maçınızdan yani Leaver Buster cezası yediğniz maçtan bahsedin ve diyin ki son maçımda ping değerlerim normal olduğu halde oyunumda pinglenme gibi bir sorun oldu önce ses gitti ardından görüntü gidip gelmeye başladı. Ben de maçı kapatıp tekar açtım 2 -3 defa denememe rağmen sorun hala devam etti ve bu şekilde devam edemeyip maçı terketmek zorunda kaldım. Ardından uzaklaştırma cezası aldım .Oyunda Server çökmesi oldu ( server çökmesi oldu cümlesini kesinlikle kullanın ).umarım yardımcı olursunuz dedikten sonra gönderin.

Ben bu yöntemi sizlere söylemeden önce 4 ayrı hesapta denedim ve 4'ünde de uzaklaştırma cezam kalktı. Umarım sizde faydalanır ve cezanızı kaldırısınız .Herkese İyi Forumlar :)

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Benim bildiğim cezayı ne olursa olsun kaldırmıyorlardı. Bana hep öyle dönüş yaptılar kaldırmaları ilginç ben de deneyeceğim. :D Teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güzel konu :D ve işe yarıyor çok kez elektrikler kesildi diyerek açtırmıştım.Ve elektrik kesintilerinin saatleri olan sitelerde öğeyi denetle yapıp 20 dakikalık ceza aldığım saat ile aynı yapıyorum ss çekip gönderiyorum.Ve dediği gibi dostça yaklaşın işe yarayacaktır :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Benim bildiğim cezayı ne olursa olsun kaldırmıyorlardı. Bana hep öyle dönüş yaptılar kaldırmaları ilginç ben de deneyeceğim. :D Teşekkürler.
:D üstad cezalar 3. Parti hareketleri değil ise bu yöntemi kesinlikle dene bence çözüme ulaşırsın ama mesaj at merak ederim sonucu :D teşekkür ederim
Güzel konu :D ve işe yarıyor çok kez elektrikler kesildi diyerek açtırmıştım.Ve elektrik kesintilerinin saatleri olan sitelerde öğeyi denetle yapıp 20 dakikalık ceza aldığım saat ile aynı yapıyorum ss çekip gönderiyorum.Ve dediği gibi dostça yaklaşın işe yarayacaktır :)
Sana şöyle söyleyim iki gün önce takımımdaki adam feedledi ana hesabımda kapattım ceza yedim yazdım ve bugün tekrar oynuyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
:D üstad cezalar 3. Parti hareketleri değil ise bu yöntemi kesinlikle dene bence çözüme ulaşırsın ama mesaj at merak ederim sonucu :D teşekkür ederim
Sana şöyle söyleyim iki gün önce takımımdaki adam feedledi ana hesabımda kapattım ceza yedim yazdım ve bugün tekrar oynuyorum :D
ahahahaha :D biraz daha çabuk cevap verseler mis gibi yöntem olucak.Aslında zaten en iyisi bu başka türlü kalkmıyor.Ama leaverbusterin kalkması için desteğe mesaj yığını gelince birdaha kimsenin afk cezasını silmezler diye düşünüyorum.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ahahahaha :D biraz daha çabuk cevap verseler mis gibi yöntem olucak.Aslında zaten en iyisi bu başka türlü kalkmıyor.Ama leaverbusterin kalkması için desteğe mesaj yığını gelince birdaha kimsenin afk cezasını silmezler diye düşünüyorum.
Aynen :D

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ya da tft girip erken dakikalarda sur vererek de bu cezayı bitirebilirsiniz. TFT'de bekletmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bunu Kesin Yapıcam sırf 20 dakikalık cezam var diye hesabımı bıraktım umarım kalkar şimdiden teşşekür ederim.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ticket cevabı bekleyene kadar cezayı eritirim zaten ne önemi kaldı kanka ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...