- Yasaklandı
-
``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
Ne demek dostumkankam çok teşlekkürler
Umarım denememe gerek kalmazCeza yersem deneyeceğim teşekkürler
Benim bildiğim cezayı ne olursa olsun kaldırmıyorlardı. Bana hep öyle dönüş yaptılar kaldırmaları ilginç ben de deneyeceğim.Teşekkürler.
Sana şöyle söyleyim iki gün önce takımımdaki adam feedledi ana hesabımda kapattım ceza yedim yazdım ve bugün tekrar oynuyorumGüzel konuve işe yarıyor çok kez elektrikler kesildi diyerek açtırmıştım.Ve elektrik kesintilerinin saatleri olan sitelerde öğeyi denetle yapıp 20 dakikalık ceza aldığım saat ile aynı yapıyorum ss çekip gönderiyorum.Ve dediği gibi dostça yaklaşın işe yarayacaktır
ahahahahaüstad cezalar 3. Parti hareketleri değil ise bu yöntemi kesinlikle dene bence çözüme ulaşırsın ama mesaj at merak ederim sonucu teşekkür ederim
Sana şöyle söyleyim iki gün önce takımımdaki adam feedledi ana hesabımda kapattım ceza yedim yazdım ve bugün tekrar oynuyorum
Aynenahahahahabiraz daha çabuk cevap verseler mis gibi yöntem olucak.Aslında zaten en iyisi bu başka türlü kalkmıyor.Ama leaverbusterin kalkması için desteğe mesaj yığını gelince birdaha kimsenin afk cezasını silmezler diye düşünüyorum.
aynen böyle bir yöntemde kullanılabilir teşekkür ederimYa da tft girip erken dakikalarda sur vererek de bu cezayı bitirebilirsiniz. TFT'de bekletmiyor.
uamrım kalkar ne demekBunu Kesin Yapıcam sırf 20 dakikalık cezam var diye hesabımı bıraktım umarım kalkar şimdiden teşşekür ederim.
rica ederimdenenir reis taktik için sağ olasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?