but most importantly he hacc
Süper Üye
evet oluyor tavsiye ederimlb ile güzel oluyormu hıle script
evet oluyor tavsiye ederimlb ile güzel oluyormu hıle script
Eğer adc de oynarsanız hele hele gold ligde normal oynayan oyuncularıda raporluyorlar direk ban yersin bilgin olsunbence adc herolarıyla dene hem oyun taşırsın hem de bu kadar belirgin olmaz özellikle kalista ile güzel oluyor
bugün ben kendi takım arkadaşım tarafından raporlandım oyun süzme doluEğer adc de oynarsanız hele hele gold ligde normal oynayan oyuncularıda raporluyorlar direk ban yersin bilgin olsun
iyi de gold eloya gelene kadar ban yer zatenEğer adc de oynarsanız hele hele gold ligde normal oynayan oyuncularıda raporluyorlar direk ban yersin bilgin olsun
kanka gold ola olmasına gerek yok bence biraz iyi oyna sağlam adamı bile hile diye şikayet ediyolar belli etmeyen heroları oynican daha zevkli oluyor hemde ne kadar belli eder yakalatırsan o kadar çabuk fix olur diye düşünüyorumiyi de gold eloya gelene kadar ban yer zaten
kanka menzilsiz herolar çok belli ediyorkanka gold ola olmasına gerek yok bence biraz iyi oyna sağlam adamı bile hile diye şikayet ediyolar belli etmeyen heroları oynican daha zevkli oluyor hemde ne kadar belli eder yakalatırsan o kadar çabuk fix olur diye düşünüyorum