Süper Üye
LEE sin karışık ya ben bi türlü çözemedim çözen varsa banada yazarsa memnun olurum
Kanka kapalı zaten ama olmuyorShift menüsü aç Lee sin magic diye birşey olması lazım ordan r skilline gir KS R var kapat onu
Malesef, zaten videoda da R ile öldürüyorhttps://memoryhackers.org/konular/lazysharp-lee-sin-ayarlari.97471/ bunun üstüne bir konu açmıştım attığım linke bakabilirsin.
Kapalı kanka ama olmuyorHocam shifte basıp leesin in ayarlarından oto ksyi kapatmanın gerekiyor.
insecide sen atıver kanka t ye bas toteme atlasın yap hareketini spaceye basmaya devam etInsec ayarında da sıkıntı var bazen toteme atlıyor bazen atlamıyor tam ayarları bilen yok mu?
reis hileyi kullandıgın zaman oyun ban atıyomu yanı banlanıyomusuninsecide sen atıver kanka t ye bas toteme atlasın yap hareketini spaceye basmaya devam et
kankam ban yememe ihtimalin yokda şuan 1 aydır kullanıyorum hala yemedim cok guzel hilereis hileyi kullandıgın zaman oyun ban atıyomu yanı banlanıyomusun
bu arada cevap verdıgın ıcın sagolkankam ban yememe ihtimalin yokda şuan 1 aydır kullanıyorum hala yemedim cok guzel hile
sen hangı heroyu oynuyosunkankam ban yememe ihtimalin yokda şuan 1 aydır kullanıyorum hala yemedim cok guzel hile
en fazla 5 fps düşürür.lol hılesınde kasma oluyomu arkadaslar yada kullanıslımı bılgı verırmısınız acaba
eyw pekı banlandın mı sen ve hangı herolar guzel oluyo scrıptteen fazla 5 fps düşürür.
Kapattım işe yaramıyor.Kapatmak istiyorsan hilede Lee sin magic+ dan combo settingsden r ks yi kapat