neden ? Kullanmanın tehlikeli olduğunu mu düşünüyorsun?bence hemen lee sin falan deneme ilk başta stabil olan herolarla scripti oyna
insec atmıyorkı dostum q yu atıyor adama öylece beklıyor tekrar gıtmıyoraslında 1 2 kere lee oynama fırsatı buldum insect lazy göre fena degil sadece biraz daha yavaş kalıyor ama iş görür
antreman modunda cok rahat ve temız yapıyor fakat oyuna gırdıgımde atmıyor ınsec q atıyor geri ucmuyor beklıyor ben elımle tekrar q ya basıyorum bu seferde yapmıyorŞahsen oranla çokta rahat insec yapıyor.
kombo tuşuna 2 kez basınca q ya gidiyorinsec atmıyorkı dostum q yu atıyor adama öylece beklıyor tekrar gıtmıyor
antreman modunda cok rahat ve temız yapıyor fakat oyuna gırdıgımde atmıyor ınsec q atıyor geri ucmuyor beklıyor ben elımle tekrar q ya basıyorum bu seferde yapmıyor
Tuşuna bas çek yapmayacaksın insen yapana kadar basılı tutacaksın bunun farkında olarak yapıyorsun insec'i değil mi?insec atmıyorkı dostum q yu atıyor adama öylece beklıyor tekrar gıtmıyor
antreman modunda cok rahat ve temız yapıyor fakat oyuna gırdıgımde atmıyor ınsec q atıyor geri ucmuyor beklıyor ben elımle tekrar q ya basıyorum bu seferde yapmıyor