Z veya g falan genelde insec tuşları bunlarda hocam eğer ss falan da atarsanız daha detaylı yardımcı olabilirimarkadaşlar Yeni güncellenen hileyi kullanıyorum ama insect bölümünde hangilerini tıklamam gerek veya kaldırmam gerek hepsi bende tıklı ve arada atıyor yardımcı olucak varmıı ?
Böyle bendeeZ veya g falan genelde insec tuşları bunlarda hocam eğer ss falan da atarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim
canım dediğimi anladın mı ?default olarak g hocam ward jump z
hocam fotoraflı olarak gösdersen yardımcı olabilirizarkadaşlar Yeni güncellenen hileyi kullanıyorum ama insect bölümünde hangilerini tıklamam gerek veya kaldırmam gerek hepsi bende tıklı ve arada atıyor yardımcı olucak varmıı ?
hocam fotoraflı olarak gösdersen yardımcı olabiliriz
Şimdi hocam prowlers claw dediği sinsi pençeyle atıyor use minion diyerek minyonu kullanıp yapıyor ama g tuşuna basıp stabil yapmıyorsa başka bir ayarı olduğunu sanmıyorumBöyle bendee
Post automatically merged:
onu biliyorum demek istediğimi anlamadın sanırım
Post automatically merged:
canım dediğimi anladın mı ?
Normalde kullanılması ayarları fotoğraf oalrak atma imkanın varmııŞimdi hocam prowlers claw dediği sinsi pençeyle atıyor use minion diyerek minyonu kullanıp yapıyor ama g tuşuna basıp stabil yapmıyorsa başka bir ayarı olduğunu sanmıyorum
Maalesef atma imkanım yok lolde değilim ayrıca olması gereken ayarlar zaten miscte bu şekilde olması lazım onun dışında diğer ayarları atarsan bakalım beraberNormalde kullanılması ayarları fotoğraf oalrak atma imkanın varmıı
diğer ayarlarım normal sadece bunda sıkıntı var arkadaşımda mesela bazıları tikli değilMaalesef atma imkanım yok lolde değilim ayrıca olması gereken ayarlar zaten miscte bu şekilde olması lazım onun dışında diğer ayarları atarsan bakalım beraber
Hocam misc ayarlarında kapanacak bir ayar yok ha kapatırsan bi flash insec kısmını kapatabilirsindiğer ayarlarım normal sadece bunda sıkıntı var arkadaşımda mesela bazıları tikli değil
tamamdırHocam misc ayarlarında kapanacak bir ayar yok ha kapatırsan bi flash insec kısmını kapatabilirsin