İnternette bazı sağlam oyun indirme siteleri var isimlerini veremeyeceğim kusura bakma. Oradan indirebilirsin ama online oynanır mı oynanmaz mı bilmiyorum ? ve Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 Serisi steam indirimlerinde 4 TL'ye kadar düşüyor diye biliyorum.
İnternette bazı sağlam oyun indirme siteleri var isimlerini veremeyeceğim kusura bakma. Oradan indirebilirsin ama online oynanır mı oynanmaz mı bilmiyorum ? ve Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 Serisi steam indirimlerinde 4 TL'ye kadar düşüyor diye biliyorum.
Arkadaş doğru söylüyor ben online moda girilmiyor diye biliyorum Steam üzerinden indirime girince 4tl ye satın alabilirsin hem online de oynayabilirsin.
steam üzerinde oynanan oyunu kaçak yollar ile oynaman çok zor 1-2 birşey var ama çalışacağını sanmam steam ***** zordur. lef 4 dead 2 çok büyük indirimlere girebiliyor . 2-3 tlye kadar düşüyor onları takip edip satın almanı öneririm .İyi forumlar.