Çözüldü Left4dead2 bedava

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
beyler left 4 dead 2 yi ücretsiz online nasıl oynayabilirim

Çözüm
İnternette bazı sağlam oyun indirme siteleri var isimlerini veremeyeceğim kusura bakma. Oradan indirebilirsin ama online oynanır mı oynanmaz mı bilmiyorum ? ve Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 Serisi steam indirimlerinde 4 TL'ye kadar düşüyor diye biliyorum.
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İnternette bazı sağlam oyun indirme siteleri var isimlerini veremeyeceğim kusura bakma. Oradan indirebilirsin ama online oynanır mı oynanmaz mı bilmiyorum ? ve Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 Serisi steam indirimlerinde 4 TL'ye kadar düşüyor diye biliyorum.

Çözüm
Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaş doğru söylüyor ben online moda girilmiyor diye biliyorum Steam üzerinden indirime girince 4tl ye satın alabilirsin hem online de oynayabilirsin.

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
steam üzerinde oynanan oyunu kaçak yollar ile oynaman çok zor 1-2 birşey var ama çalışacağını sanmam steam ***** zordur. lef 4 dead 2 çok büyük indirimlere girebiliyor . 2-3 tlye kadar düşüyor onları takip edip satın almanı öneririm .İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...