Onaylı Üye
abi ben bu siteden baska yerde hile indirmiyorum ki indiriyosomda çözümüü verirmisin
furkanas3..2' Alıntı:olum ne diyon sen anlaşılmıyo ?
mustafa00vv' Alıntı:furkanas3..2' Alıntı:olum ne diyon sen anlaşılmıyo ?
ben loaderı acıyom onayı yapıyom oyunu secıyom oyun acılmıyor ondan
furkanas3..2' Alıntı:mustafa00vv' Alıntı:ben loaderı acıyom onayı yapıyom oyunu secıyom oyun acılmıyor ondan
bendede o hata var konu açtım hattda :
bi duzelmedi gititi
mustafa00vv' Alıntı:furkanas3..2' Alıntı:bendede o hata var konu açtım hattda :
bi duzelmedi gititi
leftsapce abi çözümünü biliyorum siz baska yerden ile indirmissiniz diyor ama ben burdan baska yerde hle indirmedim
bi duzelmedi gititi
leftsapce abi çözümünü biliyorum siz baska yerden ile indirmissiniz diyor ama ben burdan baska yerde hle indirmedim
bi duzelmedi gititi
ben burdan başka yerden hile indirmiyorum ha indirmediğim için sen buraya ??? diyorsunOnurTR80' Alıntı:mustafa00vv' Alıntı:leftsapce abi çözümünü biliyorum siz baska yerden ile indirmissiniz diyor ama ben burdan baska yerde hle indirmedim
kardeşim *** gibi sitelerden indirdiysen olmmaya bilir
mustafa00vv' Alıntı:leftsapce abi çözümünü biliyorum siz baska yerden ile indirmissiniz diyor ama ben burdan baska yerde hle indirmedim
mustafa00vv' Alıntı:leftsapce abi çözümünü biliyorum siz baska yerden ile indirmissiniz diyor ama ben burdan baska yerde hle indirmedim