LeftSpace GERİ GELSİN

Üye
LeftSpace vanguardın olmadığı dönemlerde free olarak paralı sclerden daha iyi bir iş çıkartıp uzun süre insanlara free olarak sundu ve şuan script bypass lol dönemi kapandı 150 200 dolarlık bypasslarda bi bok değil leftspace sağlam bir bypassla memorthacker WSREBORN ile geri gelsin

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
sol boşluk abim geri gelmeyecek unut artık onu :D gelirse mucize olur gelip yine eskisi gibi patlatsa sc ama işte bir umut

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Komple dword team turkiyede bu piyasanın goatıdır adamlar kar amacı gütmeyip dünya capında kar amacı güden maymunlara tas cıkardılar ama her güzel şeyin de bir sonu oldugu gibi bu da bitti umarım tekrar dönerler ve yüzümüzü tekrar güldürürler. Şuan çıkıp da riot games için priv bir şey çıkarıp sallıyorum 200 dolar fiyat biçseler elini cebine atmayacak MH kullanıcısı ben dahil yoktur buranın kitlesi 10 belki 12-13 yıl öncesinden kuruldu şimdi hepsi minimum 20 yaşında parası olan adamlardır ama işte nader leftspace maskeli caus veya dahası hiçbir zaman parayla satıyım yoluma bakayım anlayışına girmediler..

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sağ space yengeniz oluyor yani,onu bulduysa buralara uğramaz demek istiyorum 😃

Komple dword team turkiyede bu piyasanın goatıdır adamlar kar amacı gütmeyip dünya capında kar amacı güden maymunlara tas cıkardılar ama her güzel şeyin de bir sonu oldugu gibi bu da bitti umarım tekrar dönerler ve yüzümüzü tekrar güldürürler. Şuan çıkıp da riot games için priv bir şey çıkarıp sallıyorum 200 dolar fiyat biçseler elini cebine atmayacak MH kullanıcısı ben dahil yoktur buranın kitlesi 10 belki 12-13 yıl öncesinden kuruldu şimdi hepsi minimum 20 yaşında parası olan adamlardır ama işte nader leftspace maskeli caus veya dahası hiçbir zaman parayla satıyım yoluma bakayım anlayışına girmediler..
Adamlar yaşlandı kimi evlendi çoluk çoçuk sahibi oldu 20 yaşında bu serüven de adamların yaşı 35 oldu nader bile artık bu yaştan sonra uğraşamam dedi.