senuzulme
Onaylı Üye
Kral davet linki yenilendi dene şimdiyapamadım linkte sürekli yükleme ekranı var bende
yapamadım olmadı yaMerhaba arkadaşlar tek başıma geliştirmekte olduğum discord botumu sizlere tanıtacağım. Şuan betada ama gayet güzel ve kullanışlı bir bot kodladım.
Prefix : &
yetkili komutları:
&at, &ban, &banlist, &emojikur, &hgbbkanalayarla, &herkese-rol-ver, &herkesten-rol-al, &jail-rol, &jail-yetkilisi, &jail, &kanalıkilitle, &kayıt-kanal, &kayıt-log, &kayıt-rol, &otorol, &Otorol Kapat, &Otorol Mesaj Kapat, &ototag, &ototagkanal, &panel, &rolver, &sa-as, &sayaç-ayarla, &sayaç-sıfırla, &seviye-ayarlar, &seviye-aç, &seviye-kapat, &seviye-log, &seviye-rol, &seviye-xp, &sunucunutanit, &sustur, &süreli-rol, &sürelisustur, &sil, &unban, &yasaklamayetkilisi, &yaz, &çekiliş
sunucu komutları:
&kanal-koruma, &kayıt-sistemi, &otorol-sistemi, &rol-koruma, &sayaç-sistemi, &seviye-sistemi
genel komutları:
&afk, &ailemiz, &avatar, &canlıdestek, &davet, &emoji, &havadurumu, &istatistik, &kayıt, &komutlar, &ping, &profil, &seviye, &spotify, &sunucubilgi, &top10, &yetkilerim
eğlence komutları:
&düello, &adamasmaca, &aşkölçer, &espri, &herkesebendençay, &kaccm, &nahçek, &sarıl, &söv, &tekmeat, &urfagonder, &yumruh-at, &çayaşekerat, &çayiç, &çekiç, &öp
Desteklerinizi bekliyorum lütfen botu eklemeden ekledim cart curt yorumlar yazmayın iyi forumlar.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Linki yeniledim sayfayı yenileyip tekrar deneyapamadım linkte sürekli yükleme ekranı var bende
tm denıyomKral davet linki yenilendi dene şimdi
Merhaba arkadaşlar tek başıma geliştirmekte olduğum discord botumu sizlere tanıtacağım. Şuan betada ama gayet güzel ve kullanışlı bir bot kodladım.
Prefix : &
yetkili komutları:
&at, &ban, &banlist, &emojikur, &hgbbkanalayarla, &herkese-rol-ver, &herkesten-rol-al, &jail-rol, &jail-yetkilisi, &jail, &kanalıkilitle, &kayıt-kanal, &kayıt-log, &kayıt-rol, &otorol, &Otorol Kapat, &Otorol Mesaj Kapat, &ototag, &ototagkanal, &panel, &rolver, &sa-as, &sayaç-ayarla, &sayaç-sıfırla, &seviye-ayarlar, &seviye-aç, &seviye-kapat, &seviye-log, &seviye-rol, &seviye-xp, &sunucunutanit, &sustur, &süreli-rol, &sürelisustur, &sil, &unban, &yasaklamayetkilisi, &yaz, &çekiliş
sunucu komutları:
&kanal-koruma, &kayıt-sistemi, &otorol-sistemi, &rol-koruma, &sayaç-sistemi, &seviye-sistemi
genel komutları:
&afk, &ailemiz, &avatar, &canlıdestek, &davet, &emoji, &havadurumu, &istatistik, &kayıt, &komutlar, &ping, &profil, &seviye, &spotify, &sunucubilgi, &top10, &yetkilerim
eğlence komutları:
&düello, &adamasmaca, &aşkölçer, &espri, &herkesebendençay, &kaccm, &nahçek, &sarıl, &söv, &tekmeat, &urfagonder, &yumruh-at, &çayaşekerat, &çayiç, &çekiç, &öp
Desteklerinizi bekliyorum lütfen botu eklemeden ekledim cart curt yorumlar yazmayın iyi forumlar.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?