Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar legendsense piyasada en iyi script kullananlar varmi ve ban yedirtiyormu eger yiyenler varsa yazabilirmi merak ettim lynxcerezde challenger olan var scriptle videoda konuk olmus cocuk sizce ne kullaniyor olabilir?
videoyu tam izlemediniz sanırım.video'da ne kullanırsan kullan en fazla 2 günde ban yiyeceksiniz gibi bir cümle geçiyor.fresh acc veya ***** acc alıp, ana hesabını başka birine verip öylelikle kasmış.lsye gelelim///ls yaklaşık 2 hafta önce güvenliğini değiştirdi ve durumu undetected olarak gözüküyor ama kullanmadım.(eğer doğruysa çok uzun sürmez)
son olarak videodaki çocuk tam bir kolpa.uzun süre sc kullanan kişiler zaten çocuğun dümen yaptığını ve aptal olduğunu dakika 2 de anlamaya başlamıştır
Ls ban wave gelene kadar ud. Ban wave gelince folloş oluyor. İçeriği çok çeşitli ve soft bir kullanımı var özelliği çok fazla fakat ban wave gelince ban yersin.
Vanguard geldikten sonra hiçbir hile eskisi gibi UD olacağını düşnmüyorum biraz valo sistemine geçecek hile yapımcıları spooferlar bu işte önemli olacak