Legendsense Script hakkında görüşleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Arkadaslar legendsense piyasada en iyi script kullananlar varmi ve ban yedirtiyormu eger yiyenler varsa yazabilirmi merak ettim lynxcerezde challenger olan var scriptle videoda konuk olmus cocuk sizce ne kullaniyor olabilir?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
videoyu tam izlemediniz sanırım.video'da ne kullanırsan kullan en fazla 2 günde ban yiyeceksiniz gibi bir cümle geçiyor.fresh acc veya ***** acc alıp, ana hesabını başka birine verip öylelikle kasmış.lsye gelelim///ls yaklaşık 2 hafta önce güvenliğini değiştirdi ve durumu undetected olarak gözüküyor ama kullanmadım.(eğer doğruysa çok uzun sürmez)
son olarak videodaki çocuk tam bir kolpa.uzun süre sc kullanan kişiler zaten çocuğun dümen yaptığını ve aptal olduğunu dakika 2 de anlamaya başlamıştır :D

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardeşim ben 3 hafta önce legendsende ücretli aldım hileyi kullanıyorum fakat vanguard ban uyarı gelmiş olmadı dolandırıcılar hesabım gitti

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
LS şu an ud kullanıyorum fakat her an bu durum değişebilir, öbür türlü evade ve birkaç şampiyon plugini hariç parasını hak ettiğini de düşünmüyorum.

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ls ban wave gelene kadar ud. Ban wave gelince folloş oluyor. İçeriği çok çeşitli ve soft bir kullanımı var özelliği çok fazla fakat ban wave gelince ban yersin.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Vanguard geldikten sonra hiçbir hile eskisi gibi UD olacağını düşnmüyorum biraz valo sistemine geçecek hile yapımcıları spooferlar bu işte önemli olacak

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
dt olmasının yanında evade'i hariç diğerlerinden ayırt edici bir özelliği yok fiyatı da oldukça pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...