Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar, RoxsimusTR adlı arkadaşımız geçen günlerde güzel bir hile sundu, foruma ben kullandım ve gayette beğendim, prime hesaplarda gayet iyi bir şekilde legit oynayarak kullanılabilicek bir hile şuana kadar sByte Kullandığım hesapta kullanıyorum, ve herhangi bir Vac ban durumu vs. olmadı. Tabi Free hesapta legit oynamaya çalışmayın boşuna zaten hile kaynıyor onun yerine hile ile ölüm maçında 21 levele kasın sonra legit oynayabilirsiniz. Her neyse konumuza dönelim, Hile yeni olduğundan ve yapımcısı bu aralar meşgul olduğundan yeni özellikleri en kısa sürede getiricekmiş, onun için ufak önerilerde bulunucağım, uzun süredir cs hilesi kullanıyorum. Önemli özellikleri (Şart olan) özelliklerden başlamak istiyorum
1. İzleyici Listesi (Wallhack olsun olmasın, izleyici listesi olması bir hilede çok önemli.)
2. Awp crosshair (Şart değil olursa güzel olur.)
3. Skin changer kaydetme (Buda olursa güzel, olur misal ayarları vs. yapıyorsun fakat skin ayarlamak için her çık gir yaptığında siliniyor ve yeniden ayarlamak zorunda kalıyorsun, bunuda cfg'ye kaydederse çok güzel olur.)
4. Hit efekti (Şart Değil olmasada olur fakat olursa hoş olur.)
Benim önericeklerim bunlar, 1. ve 3. kuralın bence olması gerekiyor, umarım zamanın olunca güzel özellikler ile hileyi bize sunarsın, dostum Gece modu için ayriyetten eline sağlık gayet hoş yapmışsın ben çok beğendim.
1. İzleyici Listesi (Wallhack olsun olmasın, izleyici listesi olması bir hilede çok önemli.)
2. Awp crosshair (Şart değil olursa güzel olur.)
3. Skin changer kaydetme (Buda olursa güzel, olur misal ayarları vs. yapıyorsun fakat skin ayarlamak için her çık gir yaptığında siliniyor ve yeniden ayarlamak zorunda kalıyorsun, bunuda cfg'ye kaydederse çok güzel olur.)
4. Hit efekti (Şart Değil olmasada olur fakat olursa hoş olur.)
Benim önericeklerim bunlar, 1. ve 3. kuralın bence olması gerekiyor, umarım zamanın olunca güzel özellikler ile hileyi bize sunarsın, dostum Gece modu için ayriyetten eline sağlık gayet hoş yapmışsın ben çok beğendim.
Moderatörün son düzenlenenleri: