Midnight hack 2 aydır ban yemedimKullandığınız Hile Nedir?
Anladım Hocam Takım Sabit olacaksa gelemeye bilirim ama ara sıra girebiliriz Steam adım : umnMidnight hack 2 aydır ban yemedim
sabit olucak derken hocam?Anladım Hocam Takım Sabit olacaksa gelemeye bilirim ama ara sıra girebiliriz Steam adım : umn
Yani Hep Girip e spor takımı gibi diyeyimsabit olucak derken hocam?
işte reis öyle bişey hep o takımla girmek felan diye dşündüm yoksa kafayı yiyiroum bazıları oynuyabiliyor bazıları oynuyamıyor küçük çaplı bir Legitt E-SporYani Hep Girip e spor takımı gibi diyeyim
Anladım 1 seneden uzun Legit şekilde oynuyorum config paylaşıyorum hatta şimdi Rena Configini paylaşacağım sByte için bi ara oynarızişte reis öyle bişey hep o takımla girmek felan diye dşündüm yoksa kafayı yiyiroum bazıları oynuyabiliyor bazıları oynuyamıyor küçük çaplı bir Legitt E-Spor
steam link attım hesap yeni diye para yükliyemedim bide şu karatina felan sen ekliyebiliyorsan hocam eklermisinAnladım 1 seneden uzun Legit şekilde oynuyorum config paylaşıyorum hatta şimdi Rena Configini paylaşacağım sByte için bi ara oynarız
Benim hesapta yeni bea :dsteam link attım hesap yeni diye para yükliyemedim bide şu karatina felan sen ekliyebiliyorsan hocam eklermisin
aga beeBenim hesapta yeni bea :d
Laruè#8447aga beedc varmı
kullandığın hile ?Ben neden legit oynamama rağmen ban yiyorum?
dc vardır umarımeklicem
Sbyte vip hackBen neden legit oynamama rağmen ban yiyorum?
Configiniz legitmi?Sbyte vip hack
prime hesapta açıp bende yedim şuan premium hile kullanıyorum 2 ay oldu herhalde hala vac felan yokSbyte vip hack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?