Dc grubu kurucam bekleriz efendimBazı insanlarla testler yapın ve en iyisini alın, çünkü her oyunda iletişim şarttır.
Midnight hack 2 aydır ban yemedim
MeduSa#5482 ekle dc denDC atsana kurduysan
herşey dc üzerinden olucak MeduSa#5482Steam adım:benfaceicin ekleyebilirsin
Bu legit config ne oluyor tam olarak yani hile dışında birde config mi ayarlayacağız birde prime hesap ne oluyor bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürlerConfiginiz legitmi?
Config Legit ise Ban yeme oranınız Legit de oynarsanız olmaz olayı budurBu legit config ne oluyor tam olarak yani hile dışında birde config mi ayarlayacağız birde prime hesap ne oluyor bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler![]()
Config dediğiniz hilenin ayarları demi yanlış anlamadım TeşekkürlerConfig Legit ise Ban yeme oranınız Legit de oynarsanız olmaz olayı budur
evet öyleConfig dediğiniz hilenin ayarları demi yanlış anlamadım Teşekkürler![]()
MeduSa#5482 ekle bakalım konuşalımtakım sürekli oynucak değilse gelebilirim
benim hesap mı ?Hesap prime mı yoksa free mi
dc den ekle beni MeduSa#5482ben katılabılırım takıma
herkes yardırıp belli ediyor biz en azından karşı takımada şans veriyoruz zaten prime olana kadar 2 taraftada hile geliyor ondan sıkıntı yok gelmek istersen hile olmana da gerek yok dc atayım MeduSa#5482Legit oynayan hileci fazla yok be kardeşim anlıyorum seni.![]()