Onaylı Üye
eline sağlık aimbot gelse ne güzel olur
hocam bunu ben bi yapamadım oyunu açiyorum sonra bunu açiyorum f1 e basinca uyarı geliyo karşima devam et falan li bişey olmiyo ?Discord ID: Ornitorenk DEV#5879
Current Detection! UNDETECTED
Bug yada eklenmesini istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
(Aimbot bir diğer update ile eklenecektir)
+ For Triggerbot: Set enemy outlines to purple (Ingame Settings -> General -> the second one from above)
+ Recommended resolution: 1920x1080
Ekli dosyayı görüntüle 46215
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapV1.3.0
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Teşekkürler @quÂn zhî) Konuya gitmek için TIKLA
bendede öyle oluyor bende cözemedim yardımcı olacak varmıarkadaslar bırısı yardımcı olur mu nasıl kullanılıyor ındırdım açtım start dıyorum ama bısey degısmıyor oyunda yardım plss
kardeşim oyunda sadece trigger var başka hiç bişey yok triggerın ne oldugunu bilmiyorsan söyleyeyim atın bir tuşa bası tutunca adam gördüğü anda ateş etme sistemidir.Reisler tam olarak ne var içerikte pek anlayamadım yaw aim desteği falanmı oluyor nası bişi
dostum ben start diyorum hile aktif edildi vs gibi birşey olmuyor ne yapmam gerekiyor ?triggerbot zaten vardı aim wallhack yok
dostum dc adresimi verdim oraya gelerek ekran açtıgında yardımcı olabilirim wallqine#4860çalışmıyor istediğim hileye start diyorum olmuyor esp fln yokmu?