Lenova LEGİON Y740 (17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lenova çok iyi markadır, bencede lenovadan şaşma ama fiyat biraz tuzlu gibi..

Ajrail Ansari
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Additionally, it weighs 2.80 kg (6.2 lbs) and has a profile of 23 mm – both very good figures for a 17-inch gaming laptop. Similarly, though, the top...
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
· ‎
· ‎
· ‎
then it is best

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Benim önerim marka olarak aynı ama asıl tavsiyem alıcaksan bir an önce al çünkü fiyatlar yakında uçucak gibi
Zannetmiyorum fiyatların ucacagını $ bazında oldugu için $ düşecek neden dersen FED piyasaya $ basıyor çok fazla hemde bu da $'ın TL karşısında düşüşüne neden olacaktır. Kısa vadede belki 1 aylık süreçte yükselir 7 yi bulur ama daha uzun vadede düşecegi kanaatindeyim.

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Daha iyi seçenekler var o fiyata ve ayrıca masaüstü tercih etmeme sebebiniz nedir?
dikkatli okursanız ve not kısmındaki açıklamaya bakarsanız anlaya bilirsiniz.
iş için oldugunu belirttim bu da sürekli seyahat etmemden kaynaklanıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şu Olaya bak ya Dolar bazlı fiyat olsa Ne cihazlar alırız diyorum.Gördügüm fiyatı 6.5 ile carpinca 20 bin tl yapiyo :( üzülüyorum Çok deilmi sizcede

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Şu Olaya bak ya Dolar bazlı fiyat olsa Ne cihazlar alırız diyorum.Gördügüm fiyatı 6.5 ile carpinca 20 bin tl yapiyo :( üzülüyorum Çok deilmi sizcede
Şu Olaya bak ya Dolar bazlı fiyat olsa Ne cihazlar alırız diyorum
Burada ne demek istediginizi anlamadım.
fiyat kısmına gelince özelliklere bakarsanız fiyatın makul oldugunu görürsünüz. evet belki fiyatı fazla ama getirisi'de önemli sonuçta sadece zevk için oyun için bir pc degil

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
- İşlemci9. Nesil Intel®Core™ i7-9750H
- GrafikNVIDIA® GeForce RTX™ 2070, Max-Q Tasarımıyla
- Bellek32 GB DDR4 2666 MHz
- Depolama1 TB PCIe NVMe, 2 TB HDD
Fiyat = 3220$

Sizce bu fiyata değermi.
Not : Laptop olması şart hem grafit tasarım hemde porjelendirme üzerine çalıştıgım için laptop olması lazım pc nin.
fiyatı değermi değmez mi bilmem ama amacın ne onu söylersen ona göre bi tavsiyede bulunabilirim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şu Olaya bak ya Dolar bazlı fiyat olsa Ne cihazlar alırız diyorum
Burada ne demek istediginizi anlamadım.
fiyat kısmına gelince özelliklere bakarsanız fiyatın makul oldugunu görürsünüz. evet belki fiyatı fazla ama getirisi'de önemli sonuçta sadece zevk için oyun için bir pc degil

Orda dusundugumu yazamamsm k.bakma .Yani Dolar TL degerinden bahsettm Adamlar ne cihazlar alıyorlar uygun fiyatlara ama Tl ye cevirince is degisiyor. Dolarn 1.5 tl oldugunu hayal ediyorumda neyse :) Benm yakınmam buna Cihaz canavar gibi tabiki Alınabilir.

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
fiyatı değermi değmez mi bilmem ama amacın ne onu söylersen ona göre bi tavsiyede bulunabilirim
Not kısmında yazıyor dikkatli okumanızı önemle rica ederim.
Daha fazla detay isterseniz
grafik tasarım programları, autocad, e-plan vb proje uygulama programları
Post automatically merged:

Orda dusundugumu yazamamsm k.bakma .Yani Dolar TL degerinden bahsettm Adamlar ne cihazlar alıyorlar uygun fiyatlara ama Tl ye cevirince is degisiyor. Dolarn 1.5 tl oldugunu hayal ediyorumda neyse :) Benm yakınmam buna Cihaz canavar gibi tabiki Alınabilir.
Malesef ülkemizin ekonomisi ve $ kur dengesizligi keşke dediginiz gibi üretim yerindeki gibi düşük maliyetler ile ürünleri TÜRKİYE'mizden alım yapa bilsek veya bizlerde ürete bilsek. Saygılar açıklama için
Post automatically merged:

Daha iyi seçenekler var o fiyata ve ayrıca masaüstü tercih etmeme sebebiniz nedir?
yazıyor yukarıda ve konuda LÜTFEN okuyarak cevap verin ki bizde size yazarken ban yemeyelim.

MH2021
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende laptop araştırıyorum beğendiklerim var 3-5 tane bu da onlardan biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...