Uzman Üye
lenova çok iyi markadır, bencede lenovadan şaşma ama fiyat biraz tuzlu gibi..
bu özelliklere göre bence fiyatı makul ama tabi sizlerin fikrini almak için açıldı bu konu ? sizin öneriniz ne peki ?lenova çok iyi markadır, bencede lenovadan şaşma ama fiyat biraz tuzlu gibi..
Saol bro sen nerelisin ? sizin orada nasıl fiyatlar bakma imkanın varmı ?yeah bro its a good laptop you can buy it
Benim önerim marka olarak aynı ama asıl tavsiyem alıcaksan bir an önce al çünkü fiyatlar yakında uçucak gibibu özelliklere göre bence fiyatı makul ama tabi sizlerin fikrini almak için açıldı bu konu ? sizin öneriniz ne peki ?
Zannetmiyorum fiyatların ucacagını $ bazında oldugu için $ düşecek neden dersen FED piyasaya $ basıyor çok fazla hemde bu da $'ın TL karşısında düşüşüne neden olacaktır. Kısa vadede belki 1 aylık süreçte yükselir 7 yi bulur ama daha uzun vadede düşecegi kanaatindeyim.Benim önerim marka olarak aynı ama asıl tavsiyem alıcaksan bir an önce al çünkü fiyatlar yakında uçucak gibi
dikkatli okursanız ve not kısmındaki açıklamaya bakarsanız anlaya bilirsiniz.Daha iyi seçenekler var o fiyata ve ayrıca masaüstü tercih etmeme sebebiniz nedir?
Gözümden kaçmış kusura bakmayındikkatli okursanız ve not kısmındaki açıklamaya bakarsanız anlaya bilirsiniz.
iş için oldugunu belirttim bu da sürekli seyahat etmemden kaynaklanıyor.
Şu Olaya bak ya Dolar bazlı fiyat olsa Ne cihazlar alırız diyorumŞu Olaya bak ya Dolar bazlı fiyat olsa Ne cihazlar alırız diyorum.Gördügüm fiyatı 6.5 ile carpinca 20 bin tl yapiyoüzülüyorum Çok deilmi sizcede
fiyatı değermi değmez mi bilmem ama amacın ne onu söylersen ona göre bi tavsiyede bulunabilirim- İşlemci9. Nesil Intel®Core™ i7-9750H
- GrafikNVIDIA® GeForce RTX™ 2070, Max-Q Tasarımıyla
- Bellek32 GB DDR4 2666 MHz
- Depolama1 TB PCIe NVMe, 2 TB HDD
Fiyat = 3220$
Sizce bu fiyata değermi.
Not : Laptop olması şart hem grafit tasarım hemde porjelendirme üzerine çalıştıgım için laptop olması lazım pc nin.
Şu Olaya bak ya Dolar bazlı fiyat olsa Ne cihazlar alırız diyorum
Burada ne demek istediginizi anlamadım.
fiyat kısmına gelince özelliklere bakarsanız fiyatın makul oldugunu görürsünüz. evet belki fiyatı fazla ama getirisi'de önemli sonuçta sadece zevk için oyun için bir pc degil
Not kısmında yazıyor dikkatli okumanızı önemle rica ederim.fiyatı değermi değmez mi bilmem ama amacın ne onu söylersen ona göre bi tavsiyede bulunabilirim
Malesef ülkemizin ekonomisi ve $ kur dengesizligi keşke dediginiz gibi üretim yerindeki gibi düşük maliyetler ile ürünleri TÜRKİYE'mizden alım yapa bilsek veya bizlerde ürete bilsek. Saygılar açıklama içinOrda dusundugumu yazamamsm k.bakma .Yani Dolar TL degerinden bahsettm Adamlar ne cihazlar alıyorlar uygun fiyatlara ama Tl ye cevirince is degisiyor. Dolarn 1.5 tl oldugunu hayal ediyorumda neyseBenm yakınmam buna Cihaz canavar gibi tabiki Alınabilir.
yazıyor yukarıda ve konuda LÜTFEN okuyarak cevap verin ki bizde size yazarken ban yemeyelim.Daha iyi seçenekler var o fiyata ve ayrıca masaüstü tercih etmeme sebebiniz nedir?