maalesef masa üstü alamamSürekli seyahat eden biri değilsen masaüstü toplamanı tavsiye ederim bu fiyata leptop pahalı geldi
fan çıkış yeri tam ekran altında ekrana zarar verir mionun yerine moonster abra veya tulpar modellerine bakabilirsin hocam ısınma sorunu vardı sanırım lenovanın nootebooklarında
Hayır Vermez.Çoğu Lenovo da Öyle .fan çıkış yeri tam ekran altında ekrana zarar verir mi
Ozaman monster yada msı alsan senin için daha mantıklı olurmaalesef masa üstü alamam
onada iyi bütçe lazımHocam gaming laptop düşüyorsanız MSI dışında bakmayın eğer sürekli seyehat etmiyorsanız masaüstü toplayın.
zarar vereceğini düşünmüyorum hocamfan çıkış yeri tam ekran altında ekrana zarar verir mi
vermez diye düşünüyorumfan çıkış yeri tam ekran altında ekrana zarar verir mi
fiyatları yakın mı birbirinelenovo nun laptop modelleri bi zaman sonra kasmalar yaratabiliyor onun yerine asus rog strix G G531GT-BQ091T alırsan daha iyi olur
yakın arastırabilirsin hatta aynı diyebilirimfiyatları yakın mı birbirine
baktım baya iyi yorum da var düşündürücü yorumlar da varyoutube donanım arşivi veyahut shift delete gibi sadece elektronik odaklı kanallar var araştırmanı tavsiye ederim
dostum kararını verdikten sonra buraya da yaz ki başkası ararsa yardımcı olmuş olursun iyi forumlarbaktım baya iyi yorum da var düşündürücü yorumlar da var