Uzman Üye
Ekteki videodan yararlanabilirsiniz. Türkçe video veya bir kaynak olmadığı için video'yu ingilizce atmak durumunda kaldım fakat anlaşılabilir bir şekilde çekilmiş.Dostlar selam. Başlıkta belirttiğim marka-model'e sahip laptop'da nasıl bios down yapılacağını bulamadım bir türlü. Bilen arkadaşlar var ise yardımcı olabilirler mi ^^
NOT: Kendi sistemim değil bir arkadaş spoofer almış burda kitlenip kalmış ona yardımcı olmak istedim ama bende çözemedim. Forumun güzide donanım delilerinin çözebileceğini düşündüm
kanka bu adam update yapyor bana downgrade lazım ama yine de teşekkür ederimEkteki videodan yararlanabilirsiniz. Türkçe video veya bir kaynak olmadığı için video'yu ingilizce atmak durumunda kaldım fakat anlaşılabilir bir şekilde çekilmiş.
Aynı adımları uygulayarak yapılıyor up/down zaten sadece down için eski bir sürüm indiriyorsunuz ekstra bir adım gerektirmiyor.kanka bu adam update yapyor bana downgrade lazım ama yine de teşekkür ederim
denedik bunu ama olmadıAynı adımları uygulayarak yapılıyor up/down zaten sadece down için eski bir sürüm indiriyorsunuz ekstra bir adım gerektirmiyor.
Yanlış bir şey yapmış olmalısınız. Lenovonun ideapadlarında bu şekilde bios up/down yapılıyor.denedik bunu ama olmadı
Setup kurup çalıştırıyoruz cmd ekranı açılıyor kurulum yapıyor ama yeniden başlattığında bios sürümü hala aynı. Yapan ben değilim arkadaşım uğraşıyor ama beceremedi bir türlüYanlış bir şey yapmış olmalısınız. Lenovonun ideapadlarında bu şekilde bios up/down yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?