Lenovo l340 gaming pc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
4 ay önce vatandan aldım pc'yi. İlk başlarsa sorun yoktu ama 1 ay geçmeden birden oyunlarda fps drop yemeye başladım.İşlemci ghz 2.59- 1.0 olup olup duruyor. yapmadığım şey kalmadı düzelmedi. Servise gömderdim servis format atıp atıp geri gönderiyordu resmen takmıyorlardı 4 kez gitti servise kurala göre 4 kere olunca çözüm bulunmazsa iade zorunlu vatan açılınca iade almayı planlıyorum. Dava düşünülebilir. Başka bu pvc yi kullanan varmı varsa bu sorunu yaşadımı?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
laptoplar bence güvenilir değil laprop almakla hata etmişsin

Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kardeş servis çözemediyse mecburen deiştirecek en iyisi iade deişim hakkını kullan kafan rahat olsun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
iade isteme hakkın doğar ama sunu soyleyım pc ıcıne tornavida dahi vurma suçu senin üstüne atabilirler kullanıcı hatası garanti dışı işlem yapılmış v.b. bene kulaklık almıstım gonderıcem 2 dır kablosunda sorun yaşıyorum .ayırca faturasını ve kutularını atma pcnın isteniyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kardeşim lenovo kullandım ama benim kullandım canavar gibi bir bilgisayardı böyle bir problem yasamamıştım. ama iade et ugrasma bence

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
iade isteme hakkın doğar ama sunu soyleyım pc ıcıne tornavida dahi vurma suçu senin üstüne atabilirler kullanıcı hatası garanti dışı işlem yapılmış v.b. bene kulaklık almıstım gonderıcem 2 dır kablosunda sorun yaşıyorum .ayırca faturasını ve kutularını atma pcnın isteniyor
Aynen öyle ya iade hakkı kesin zaten masaüstü almayı planlıyorum kafa rahat sadece yazılım için almıştım laptop gidip gelme olduğu için oda böyle okdu ders oldu artık

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ayrıca bazı bilgisayarlarda bu tarz kronik rahatsızlıklar oluyor bir türlü düzelmeyen

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bendede B 5400 serisinde sorun yaşadım ama baya bi zaman oldu deiştirdim 4 senedirde kullanıyorum hiç sorunsuz

G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Özellikleri neler acaba ögrenebilirmiyiz programlar ile yardımcı olmaya çalışırım.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
servis çözememiş diyo deişim şart fırsatı teptimi bidaha geri dönüşü olmaz

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
laptop almak büyük bir riskdir kullandığın laptobun fan temizliğini vs ısınmaması için aparötürler kullanmalı veyahutta pcini bi formatlayıp temizlemelisin ( kötü kullanıyorsan ) oynadığın oyunları bilmiyorum ama pek büyük updateler gelmediyse eski haline dönüşecektir fpsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Laptop almakla başta kötü etmişsin dostum laptop ne kadar iyi olursa olsun her zaman ısınma problemi yapacak makineler olduğu için baştan tercih etmemeliydin :)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
haklısın çabuk ısınıyor oyun oynayamıyorum muzdaribim

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum tavsiyem leptop alma masaüstüne dön iade edip en temizi.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Valla benimde başıma grldi hpnin vardı bende i7 laptoplarda bu sorun genelde var bu yüzden gittim masaüstü alfım 2 senedir sağlam kullanıyorum şükür bişey yok masaüstü alman daha iyi oyunlar için

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
masa üstü vatandan toplıycam niyetimvar form açtın öneri için herkes boş şeyler yazdı bitane adamgibi şunu aldiyen olmadı hep geyik

S h e l b y
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bendede B 5400 serisinde sorun yaşadım ama baya bi zaman oldu deiştirdim 4 senedirde kullanıyorum hiç sorunsuz

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
En iyisi masa üstü kardeşim keşke almasaydın laptop uçuyor bu aralar fiyatları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...