Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
:yazı:

Lenovo'Nun Yeni 2021 serisinin amiral gemisi, eski modele kıyasla ekran alanında genel olarak yüzde 11'lik bir artış için 16 inç daha uzun bir ekrana ve 16:10 en boy oranına sahip Lenovo Legion 7
Bu Dizüstü bilgisayarın özellikleri ise şu şekilde; 165Hz yenileme hızı, 3ms yanıt süresi, 500 nit parlaklık, Dolby Vision destekli HDR 400 sertifikası ve Nvidia G-Sync ile 2560 x 1600 IPS ekran hem oyun hem de günlük kullanım için ideal bir dizüstü bilgisayar.
Dizüstü bilgisayar NVIDIA'nın GeForce RTX 3000 serisi GPU'larını dizüstü bilgisayarında tercih etti. Dizüstü bilgisayar GeForce RTX 3000'ün yanında AMD Ryzen 9 5900H işlemcisinden gücünü alıyor.
Lenovo'nun açıkladıgı bilgilre göre Yeni dizüstü bilgisayarı her ülkede satışa sunulmayacak. Lenovo şirketinde çalışan yetkililer dizüstü bilgisayarın bazı ülkelere nisan ayında gelecegini ve ABD Pazarına haziran ayında gelecegini söyledi.
Ülkemizdeki fiyatını merak edecek olanlar için Şirketin diger pazarlara satış fiyatından yola çıkarsak yurt dışındaki fiyatı 1700 Dolar
Bu fiyat ülkemizde yaklaşık 12.700 TL + vergiler Fiyata tekabül ediyor. Ülkemizde tercih edilirmi bilmem 12 Bin TL Gayet yüksek bir fiyat bunun yerine Monster,MSI Bilgisayarlara yönelmemiz daha mantıklı olacaktır. Dizüstü bilgisayarın görüntülerini merak edenler 'Resimler' Kısmından dizüstü bilgisayarın görüntüsüne erişebilir.

:resim:

Screenshot_1.png

Son düzenleme:

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dizüstü bilgisayarları hiçbir zaman sevmemişimdir. Bu bilgisayar ise özellikleriyle beni pek memnun etti. Bir ara almayı düşünebilirim. Güzel bir makale olmuş. Eline sağlık.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oyun oynayabilmek için diz üstü hep sıkıntılı olmuştur fakat bu pcyi nasıl anlattıysan baya hoşuma gitti pc almayı düşünüyorum diz üstü olacak sanırım bide çünkü sıkıntı olabiliyor masa üstünde

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oyun için dizüstüne hiç güvenmiyorum kullanan varsa fikirlerini yazabilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bu bilgisayarı kullanmadım ancak daha önce monster markasının oyuncu bilgisayarını 1hafta kullanmıştım ısınma sıkıntısı oluyor cs:go gta 5 de çok hafif bi ısınma vardı rahatsız etmiyordu ancak güncel oyunları yüksek ayarlarda açarsanız rahatsız edebilecek bi ısı meydana geliyordu ama oynamaya engel değil tabiki rahatsız ederse klavye bağlayıp oynayabilirsin

BABAYIM
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dizüstünden çok masaüstünü daha çok seviyorum ama o pc güzelmiş keşke param olsada alsam :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dolar euro bu kadar yüksekken pc felan alınmaz

►ö乙Ꮆü尺ㄥüҜ◄
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu paraya bu diz üstü pc toplarım daha iyi

Üye
5 HİZMET YILI
diz üstü bilgisayardan oyun bilgisayarı olmaz abi. doğasına aykırı. Ekran kartları gün geçtikçe büyüyor 2 fanlı 3 fanlı vs ama diz üstü pc ler hep aynı boyutta ne iş derler :) ?

Üye
8 HİZMET YILI
lenovo'nun cihazları eskiden ibm kalitesini yansıtıyordu. iç ekipmanları ne kadar iyi olursa olsun, korkmuyor değilim.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
valla güzel duruyo ama sonuçta dizüstü pek güven olmaz

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kasası çok kalın ayrıca gereksiz pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...