Seçkin Üye
yapma yaDostum 500 800 tl arasında gt840dan daha kötü ekran kartı bulursun maalesef ki laptop ekran kartları daha pahalı
Onu sat az para ekle masaüstü al.yapma yahiç bir şey oynatmıyor black desert aldım düşükte bile kasıyor verdiğim paraya mı yanayım indirmeye çalıştığım süreye mi
Onu sat az para ekle masaüstü al.
casper nirvana 3-4 sene önce 2000₺ aldım şimdi kaça satıcam ki ?Onu sat az para ekle masaüstü al.
Bende de casper nirvana vardı,sattım.Kimseye de önermem açıkçasıcasper nirvana 3-4 sene önce 2000₺ aldım şimdi kaça satıcam ki ?
ozaman dolarda azdı aslında bu fiyat iyi kötü sistem toplardım
Bilemiyorum bilen birine sor verdiği fiyata sat sonra para ekleyip masaüstü al.casper nirvana 3-4 sene önce 2000₺ aldım şimdi kaça satıcam ki ?
ozaman dolarda azdı aslında bu fiyat iyi kötü sistem toplardım
kesinlikle bende önermiyorum berbat (abartmıyorum)Bende de casper nirvana vardı,sattım.Kimseye de önermem açıkçası
Flash oyun oynanmıyordu gerisini sen düşünkesinlikle bende önermiyorum berbat (abartmıyorum)
ne performans var ne fan leptop alıyor ısınmaktan soğutucuyla destekliyorum.
gtx1050 nin iyi olduğunu biliyorumÜzerine 200 tl daha koyup gtx 1050 ti alabilirsin kaliteli bir ekran kartı
Bütçeni kastediyorgtx1050 nin iyi olduğunu biliyorum
neyin üstüne 200$ ekleyeyim anlamadım ? (leptobu satıp alacağım paraya diyorsan işlemci ram anakart felan da alıcam hepsini ekran kartına vemem ki ?)
çok seyahat eden biriside değilim en mantıklısı masaüstü toplamak olmadı yaz tatilinde az çalışırım az da aile desteğiyle toplarım belki.Bilemiyorum bilen birine sor verdiği fiyata sat sonra para ekleyip masaüstü al.
gtx1050 benim leptoba takılmaz sıkıntı o sonunda m olması lazım galiba donanımdan pek anlamıyorumBütçeni kastediyor
ne zaman satmıştın ve kaça sattın ?Bende de casper nirvana vardı,sattım.Kimseye de önermem açıkçası
Casperin Bazı nirvana serilerinde gtx1050 olarak geliyorgtx1050 benim leptoba takılmaz sıkıntı o sonunda m olması lazım galiba donanımdan pek anlamıyorum
Laptopu 2.500'e almıştım 1100 tl sattım fakat 3-4 senelik baya eski bir laptoptu yanine zaman satmıştın ve kaça sattın ?
sence şuan tahminen kaça satarım ben ? bide hangi platformdan sattınLaptopu 2.500'e almıştım 1100 tl sattım fakat 3-4 senelik baya eski bir laptoptu yani
ozaman kaç tl bütçen var ortalama yada masaüstümü dizüstümü alıcaksıngtx1050 nin iyi olduğunu biliyorum
neyin üstüne 200$ ekleyeyim anlamadım ? (leptobu satıp alacağım paraya diyorsan işlemci ram anakart felan da alıcam hepsini ekran kartına vemem ki ?)
Letgo üzerinden sattım.Valla senin sistemine bağli ölü bir sistemin varsa hiç satmaya kalkmasence şuan tahminen kaça satarım ben ? bide hangi platformdan sattın
masaüstü alırım bence kesinlikle daha ucuza gelir ve daha iyi performans alırımozaman kaç tl bütçen var ortalama yada masaüstümü dizüstümü alıcaksın
ölü sistemden kastın tam olarak ne ? oyunlarda (yeni nesil) takılıyor onun dışında aslında bir sıkıntısı yokLetgo üzerinden sattım.Valla senin sistemine bağli ölü bir sistemin varsa hiç satmaya kalkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?