Aygıt yöneticisine gir Laptop'un klavyesini bul devre dışı bırak.Leptop kullanıyorum ayrıyetten bir klavye var onu kullanıyorum. Leptopun klavyesini devre dışı bırakabilirmiyiz?
Aygıt yöneticisine gir Laptop'un klavyesini bul devre dışı bırak.Leptop kullanıyorum ayrıyetten bir klavye var onu kullanıyorum. Leptopun klavyesini devre dışı bırakabilirmiyiz?
dostum hangisi laptopun klavyesiAygıt yöneticisine gir Laptop'un klavyesini bul devre dışı bırak.
Aygıt Yöneticisinden Ayarlayabilirsin Dostum Klavye Veya Mouse.Leptop kullanıyorum ayrıyetten bir klavye var onu kullanıyorum. Leptopun klavyesini devre dışı bırakabilirmiyiz?
Teker teker denedostum hangisi laptopun klavyesi
F2 veya F3 tuşunda iptal etme olması lazım üzerinde simge yokmu ona FN tuşu ile basınca kapanıyor diye biliyorumLeptop kullanıyorum ayrıyetten bir klavye var onu kullanıyorum. Leptopun klavyesini devre dışı bırakabilirmiyiz?
Ss atarmısın bakalımdostum hangisi laptopun klavyesi
ek klavyeyi çıkar aygıt yöneticisinde 1 tane gözükecek iptal etdostum hangisi laptopun klavyesi
aygıt yöneticisnden klavyelere gir ek klavye varsa onu ayır diğerlerini devre dışı bırak öyle dene ama ek klavyeyi bırakmaLeptop kullanıyorum ayrıyetten bir klavye var onu kullanıyorum. Leptopun klavyesini devre dışı bırakabilirmiyiz?
Ss atarmısın bakalım
Pc nin ki herzaman olarak farklı isimdir harici kullandıgın klavyede kendi ismi yazar zaten
♥♥♥
Standart PS/2 klavyeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburdan hangisi
Standart ps2 olması gerek dostum benim bağlantımda klavye markam yazıyor deneBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburdan hangisi
Bazı bilgisayarlarda da klayve ve dokunmatik padi kapatma tuşu mevcutFN + F11 Kombinasyonu ile devre dışı bırakabilirsin. Eğer sende bu kombinasyon çalışmıyorsa klavye marka ve modeline göre değişiklik gösterebilir tabii ki