Onaylı Üye
pc de batarya varsa şarj dan değildir şarj çıktığı an batarya devreye girer problem ısınma vakumlu soğutucu alması lazımŞarj makinesi aygit bozulmasi yada uyumsuzluk isinma problemleri bissuru faktor var pcde virus olmasi
hocam bu üründen elimde mevcut fakat 15 dakika sonra çat diye kapanıyorçözümü çok basit aynı marka leptop birebir aynısı abimde var ondada aynı sorun vardı vakumlu soğutucu aldı işi gereği bilgisayarın her zaman açık olması lazımdı şuanda hiç kapanmıyor kendi kapanana kadar
Aldığı üründe buBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu alırsan sorunun gidecektir bana güvenebilirsin.
sadece adaptör ile kullanıyorum hocam. birazdan yeni adaptörle deneyip sonucunu yazıcamBataryanın ömrü bitmiş olabilir. Sıcaklık sorunu olabilir, macun yenilemesini yaptırın. Sadece adaptör ile kullanıyorsan adaptör hasarı olabilir.
hocam sonuç aldınızmıhocam bu üründen elimde mevcut fakat 15 dakika sonra çat diye kapanıyor
sadece adaptör ile kullanıyorum hocam. birazdan yeni adaptörle deneyip sonucunu yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?