Leptop sürekli kapanma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İyi günler hocalarım. Lenovo ideapad3 leptoba sahibim. Fakat açılıştan yaklaşık 15 dakika sonra çat diye kapanıyor. eskiden 2 3 saat sonra kapanırdı git gide kısaldı. soğutucu altım gene düzelmedi. çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şarj makinesinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle aynı sorun bende de oyunlara girince tık diye gidiyordu. Orijinal yeni bi sarj makinesi al.

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çözümü çok basit aynı marka leptop birebir aynısı abimde var ondada aynı sorun vardı vakumlu soğutucu aldı işi gereği bilgisayarın her zaman açık olması lazımdı şuanda hiç kapanmıyor kendi kapanana kadar

Aldığı üründe bu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu alırsan sorunun gidecektir bana güvenebilirsin.

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
Bataryanın ömrü bitmiş olabilir. Sıcaklık sorunu olabilir, macun yenilemesini yaptırın. Sadece adaptör ile kullanıyorsan adaptör hasarı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çözümü çok basit aynı marka leptop birebir aynısı abimde var ondada aynı sorun vardı vakumlu soğutucu aldı işi gereği bilgisayarın her zaman açık olması lazımdı şuanda hiç kapanmıyor kendi kapanana kadar

Aldığı üründe bu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu alırsan sorunun gidecektir bana güvenebilirsin.
hocam bu üründen elimde mevcut fakat 15 dakika sonra çat diye kapanıyor
Bataryanın ömrü bitmiş olabilir. Sıcaklık sorunu olabilir, macun yenilemesini yaptırın. Sadece adaptör ile kullanıyorsan adaptör hasarı olabilir.
sadece adaptör ile kullanıyorum hocam. birazdan yeni adaptörle deneyip sonucunu yazıcam

Üye
6 HİZMET YILI
Bilgisayarlardan anlayan bir akraban varsa ona göstermeni tavsiye ederim ve diğerlerinin de dediği gibi bilgisayarın sıcaklık sorunu olabilir.

Üye
5 HİZMET YILI
Klasik macun yenilemesi yaptırın, herhangi bir sıkıntı var mı psu'da ona baktırın ve düzgün kaliteli bir soğutucu tercih edin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum termal macununu yenilemen lazım vakum soğutucu vs hikaye çok ısındığından otomatik kapatıyor. Önemli olan kendi soğutucusunun bloğuna ısıyı aktarabilmesi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
saygıdeğer hocalarım macun yenilendi ve yeni şarj adaptörü alındı. Artık kapanmıyor yardımınız içi teşekkürler. <3

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bro işlemcin ısınıyor olabilir bilgisayarın içini aç güzelce bir temizle sonra termal macununu yenile eğer bilgisayardan anlamıyorsan bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bulubduğun şehirde bir bilgisayarcıda termal macunları yeniletirsen sorunun büyük ihtimalle çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...