Üye
dostum gayet yeterli bi sistem 3050 ile denk bi kartverilmez bu sisteme 10k
dostum öğrenciyim 16 yaşındayım 5 sene çalıştım daha çalışamambence bütceni zorlayıp 0 sistem almaya çalış. bu sisteme 10 bin biraz fazla geldi. birde ekran kartını felan teste sokman gerek. körü körüne almaman lazım. mining kasan ekran kartlarının performansı çok düşüyor. ne amaçla kullandığıda önemli. dikkat et 2. el pc alırken yani.
beklediğim cevap kralsın bende böyle düşünüyorum teşekkür ederimBiraz pazarlıkla 9 - 9.5 civarlarına düşerse bile iyidir dostum sisteme monitör kasa da dahil bence çok iyi fiyat eğer miningle vs. yorulmamışsa (ki yorulsa da pek farketmez) bence alınır.
8.500 derse al bence 10k etmez
knka içinde 144 hz monitör dahil zaten o 1.5 k eder8.500 derse al bence 10k etmez
çok iyi düşünce fikirlerin için teşekürler dostum10k bu sisteme pahalı demişler alakası yok bence gayet uygun tabi 2. el olduğu için biraz pazarlık yapmayı deneyebilirsin kasa yanında 144hz monitör veriyor senin ekstra alman gereken bir şey de kalmayacak
sen bilirsin kardeşim. ben sadece stresdostum öğrenciyim 16 yaşındayım 5 sene çalıştım daha çalışamam
beklediğim cevap kralsın bende böyle düşünüyorum teşekkür ederim
knka içinde 144 hz monitör dahil zaten o 1.5 k eder
katılıyorum.sistem çöp toplama alman daha iyi olacak
Bu arada benim gözümde bu sistemin rahat minimum 15k değeri var bana çok uygun geldi zaten internette ufak araştırma yaparsan ekran kartı ve işlemci 10000tlyi geçiyorçok iyi düşünce fikirlerin için teşekürler dostum
senin fikrin oyun testleri öyle demiyor ama neysesistem çöp toplama alman daha iyi olacak
reis benden önce alma heBu arada benim gözümde bu sistemin rahat minimum 15k değeri var bana çok uygun geldi zaten internette ufak araştırma yaparsan ekran kartı ve işlemci 10000tlyi geçiyorumarım yardımcı olabilmişimdir.
Trabzon çok uzak kocaeli'de yaşıyorum istanbul sakarya civarlarında olsa laptopu satar alırdım benim laptopun sıfırı şuan 15k civarı özelliklerini de söyleyeyim ilanın ucuz olduğunu anla:senin fikrin oyun testleri öyle demiyor ama neyse
reis benden önce alma heteşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?