Onaylı Üye
level bot programları lolün dosyalarında degisiklik yaptıgı icin yan cardan kendi hesabıma bot kullanmadan oynamak istersem bu asıl hesabıma ban riski olusturur mu? lütfen bilgisi olan yazsın arkadaslar.
olusturmazlevel bot programları lolün dosyalarında degisiklik yaptıgı icin yan cardan kendi hesabıma bot kullanmadan oynamak istersem bu asıl hesabıma ban riski olusturur mu? lütfen bilgisi olan yazsın arkadaslar.
olusturmazlevel bot programları lolün dosyalarında degisiklik yaptıgı icin yan cardan kendi hesabıma bot kullanmadan oynamak istersem bu asıl hesabıma ban riski olusturur mu? lütfen bilgisi olan yazsın arkadaslar.
tam olarak mantıgının nasıl calıstıgını anlayamadım.sonucta lolun dosyalarında bir degisiklik soz konusu bu clientten girilen her hesap icin bir ban tehlikesi olusturmaz mıhayır oluşturmaz. öyle olsaydı zaten kimse şu an oyunda lazysharp kullanmazdı
what do u meanbad yours
yani benim de yapan arkadaslarım var script + bot ama sadece oynadıkları hesaplarda ban soz konusu olmus ama ben yine de rahat edemedim o yuzden sormak istedimtemkinli olmakta fayda var daha önce arkadaşım script kullanırken aynı ipden girdiği tüm hesaplar banlanmıştı
level botu nasıl yapıyorsunuz bilgi verir misiniz.level bot programları lolün dosyalarında degisiklik yaptıgı icin yan cardan kendi hesabıma bot kullanmadan oynamak istersem bu asıl hesabıma ban riski olusturur mu? lütfen bilgisi olan yazsın arkadaslar.