Onaylı Üye
lol yazıyor görmuyonmuhangi oyuna
yeni baslıorsan master yelol de en iyi karakter hangisi ilk defa oynayacagım
Script'i fark edemiyor çünkü zaten güvenlik yazılımı yüklü bir bilgisayarın Bu Virüsü(!) yani scripti sileceğinden emin. Bizim yaptığımız şey ise yok eseti kapat yok güvenlik duvarını etkinsizleştir... Riotun bu tarz işlere de el atacağından eminim. Aynı olayı LolSkin kullanan hesaplar için de yaptı. Çünkü LolSkin, bilgisayar ve güvenlik yazılımları tarafından zararsız bir program olarak görülüyordu ve harbiden de içinde virüs yoktu. Ben de kullandım. Peki riot bu Lolskin kullananları nasıl tespit etti sizce?Yanılıyorsun dostum.Güvenlik sertifikasını güncellediyse,suan kullandığımız screptte calısmaması lazım.Arkadaşın bahsetti bot,scrept kodu ile girip kendi kendine oynuyan bir bot.Dediğini ben cok iyi anladım ve işi bilen birisi bunu rahatlıkla yapabilir.İnşallah yapar ve sunar.Şimdiden teşekkürler
aynen riotun bot almazHocam hiç arama boşuna. Riot güvenlik sertifikalarını güncelleyeli 2 yıl oluyor. Yani bot işe yaramaz. Ben bu konuda fazla bilgi sahibi değilim ancak eminim ki Riot buna izin vermeyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?