level botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1881 193∞
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
eğer var ise bende kullanırım bu arada

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evet eskiden screpti bizde,botlarla orta seviye oyuna ayarlatıp kastırırdık.7-24 ip felan kasardı.Şuan bulamadım,Olursa gercekten muhteşem olur..İlla ki işi bilen biri yardımcı olucagını düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler.Merakla beklemedeyim bende <3

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hangi oyunda onuda solermisin lutfen

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
lol de en iyi karakter hangisi ilk defa oynayacagım

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam hiç arama boşuna. Riot güvenlik sertifikalarını güncelleyeli 2 yıl oluyor. Yani bot işe yaramaz. Ben bu konuda fazla bilgi sahibi değilim ancak eminim ki Riot buna izin vermeyecektir.

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yanılıyorsun dostum.Güvenlik sertifikasını güncellediyse,suan kullandığımız screptte calısmaması lazım.Arkadaşın bahsetti bot,scrept kodu ile girip kendi kendine oynuyan bir bot.Dediğini ben cok iyi anladım ve işi bilen birisi bunu rahatlıkla yapabilir.İnşallah yapar ve sunar.Şimdiden teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yanılıyorsun dostum.Güvenlik sertifikasını güncellediyse,suan kullandığımız screptte calısmaması lazım.Arkadaşın bahsetti bot,scrept kodu ile girip kendi kendine oynuyan bir bot.Dediğini ben cok iyi anladım ve işi bilen birisi bunu rahatlıkla yapabilir.İnşallah yapar ve sunar.Şimdiden teşekkürler
Script'i fark edemiyor çünkü zaten güvenlik yazılımı yüklü bir bilgisayarın Bu Virüsü(!) yani scripti sileceğinden emin. Bizim yaptığımız şey ise yok eseti kapat yok güvenlik duvarını etkinsizleştir... Riotun bu tarz işlere de el atacağından eminim. Aynı olayı LolSkin kullanan hesaplar için de yaptı. Çünkü LolSkin, bilgisayar ve güvenlik yazılımları tarafından zararsız bir program olarak görülüyordu ve harbiden de içinde virüs yoktu. Ben de kullandım. Peki riot bu Lolskin kullananları nasıl tespit etti sizce?

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yerimizi alalım olursa böyle bir şey benimde haberdar edin

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
geçenlerde yönetici bir arkadaşımız yapmıştı linkte paylaştı indirip kurdum olmuyor fix yemiş hile şuanda varsada piyasada paralıdır burada görmedim daha

Zafer Doğan
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kardeşim şuan ki güncel sistem ile bunu yapamazsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
riot sıkı tutum sergiliyor bu konularda yapacaksan bile yeni hesap açıp yapmanı öneririm

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
:))))) Dostum,ya ben anlatamıyorum yada sen anlamıyorsun.Burada site isimleri vesayre bahsetmek yasak ama kapanan bir sitenin screpti olan jodusko dakinden bahsediyim.Oyun otomatik kayıt ile giriliyor.Screpti acıyorsun.Otomatik botlar ile orta düzey maçı kur ve oyna.Zaten screptte sen v ile tüm farmı kestirip,space ile combonu yapıyorsun.Tüm kombinelerini yapabilen bir sunum hazır zaten.Var yani,olan şeyi yok diyorsun,inadla :D Şuan belkide orucluyum diyemi anlatamiyorum,bilmiyorum ama bu olay var kardeşim var :D :D Hee ban yermisin,orası ayrı.Ona lafım yok,burdaki sorunun cevabı.Lol bot var.Hee birisi zaman harcıyıp bizim için yapar mı.O ona kalmış..Tek gercek var :D İnşallah yaparlarda kullanırız..
Post automatically merged:

Ama dediğim gibi şuanki bizim kullandıgımız screptte yapılmıyor mevcut değil,bunu yapan arkadaş cok az bir emek ile onlarıda isterse ekler.Kendi bilecegi iş yani :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sanırım birbirimizi yanlış anlamışız :D. Seni kızdırdıysam özür dilerim. Dönüp mesajlarımıza bi baktım da harbiden ne yanlış anlamışım seni ya :D. Ama kabul et en başta sen de dediklerimin çoğunu yanlış anlamıştın. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...