- Yasaklandı
yok almıyor diye biliyorum ama bot programları var pika abim halleder 5dkdaLolün sistemini bilmiyorum, 5v5 bot oyunu kursak anti afk koysak oyun bitince exp alır mısın acaba.
doğru ama bu konuyla alakalı riot panolarında birçok konu var dostum yani ne olacağı belli olmaz tabi isteyen kullanır ona bişey diyemem sadece söylemek istedim iyi gecelerBence botlarla karşı oyunda umursamazlar dostum ve birde bota yasuo picklete biliyorsak "velettir" bu diyip umursamazlar
Öyle olmuyor reis, xp gelmiyor oyun sonu.Lolün sistemini bilmiyorum, 5v5 bot oyunu kursak anti afk koysak oyun bitince exp alır mısın acaba.
3 hafta ban atmıyormuş oda bana yeterli hileyi kullanrak ana hesap boostluycam o yüzdenLolde bot çabuk detected oluyor sıkıntılı.
yardımcı olabilirmisin ?Myporobot var öneriyorum
seri ban kokuyor ne adamlarsınız ya açın okuyun forum kurallarınıhasdad
Post automatically merged:
dsad
kardeşim mesaja bakarmısın 30 level hesap verebilirim demişsindeseri seri kasıyorum hesap lazımsa 1 tane 30 level verebilirim
bu sefer site yüzünu güldurmedı arkdaşınultimate league bot kullan
Bot Intro'da afk kalmazsa ve hareket ederse xp alır diye düşünüyorum ben çünkü düşük levellerde xp verirLolün sistemini bilmiyorum, 5v5 bot oyunu kursak anti afk koysak oyun bitince exp alır mısın acaba.