Sahnenin ortasında şafak vakti çan bir çiçek gibi
Onaylı Üye
peki bu bota nasıl erişebilirim yardımcı olur musunBot mevcut
5 dakika önce takımmda 4 bot vardı :/Bildiğim Kadarıyla Bu Botlardan Kalmadı İnternette Hesaplar Satılıyor Onlara Bakabilirsin . Xp Boost Alıp 5-7 Gün İçinde 30 Level Yapabilirsin.
aram oyunlarım en az 30 dk sürüyorBot kzor bulursun artık.Aram oynayarak level kasabilirsin.
özelden atar mısın?Burada bir bot paylaştım fakat yöneticiler rar şifreli olduğu için kaldırdı aynı konuyu da tekrar açmaya aşşırı üşeniyorum..
reis lütfen özelden falan yollasan dc versem veya?Burada bir bot paylaştım fakat yöneticiler rar şifreli olduğu için kaldırdı aynı konuyu da tekrar açmaya aşşırı üşeniyorum..
kanka günde en fazla 2 saat oynuyorum şu sıralarYok Knk Botlar Kalmadı Artık Ya Direkt Ban Atıyorlar Eğer Fazla Girersen 5 Günde 30 Yaparsın Sana Bağlı Birşey Veya XP Boost İle Yapabilirsin
reisim sana zahmet bana bi indirme linki atar mısın ben bu siteyi pek iyi kullanamıyorumBot var kanki,aimbot forumdada olucak.Onu kullan cok iyi hemde.3gune oyunun kendi exp takviyesi ile 30olursun
aga rank kasmaktan bahsetmiyorum farkındaysanrank kasma demek zamam harcamak demek kardesim rank işi sabır ıster
Kardeşim vardim simdi eve,aticam sanareisim sana zahmet bana bi indirme linki atar mısın ben bu siteyi pek iyi kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?