19 Eki 2019 #1 kravts K Üye Katılım 11 Tem 2019 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 Yaş 24 6 HİZMET YILI Herkese selam. Bugün sizlere Levi botumu tanıtacağım. Aşağı kısımda zaten resimler mevcuttur. Bot her zaman güncellenecek ve yeni komutlar eklenecektir. İstediğiniz herhangi bir şey veya öneriniz var ise bunu memnunuiyetle karşılarım. ^_^ Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Botu oylarsanız çok mutlu olurum, şimdiden hepinize teşekkürler. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ekli dosyalar normal.PNG 9.3 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleme: 19 Eki 2019
Herkese selam. Bugün sizlere Levi botumu tanıtacağım. Aşağı kısımda zaten resimler mevcuttur. Bot her zaman güncellenecek ve yeni komutlar eklenecektir. İstediğiniz herhangi bir şey veya öneriniz var ise bunu memnunuiyetle karşılarım. ^_^ Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Botu oylarsanız çok mutlu olurum, şimdiden hepinize teşekkürler. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
19 Eki 2019 #2 Archéva in your area Süper Üye Katılım 30 Ağu 2017 Mesajlar 1,412 Çözümler 56 Tepki puanı 4,048 Ödüller 12 8 HİZMET YILI Bot güzel olmuş. Bu aralar herkes discord botu yapmaya başladı ve konusu açmaya başladı. Hata olarak Galiba gözünden kaçmış
Bot güzel olmuş. Bu aralar herkes discord botu yapmaya başladı ve konusu açmaya başladı. Hata olarak Galiba gözünden kaçmış
19 Eki 2019 Konuyu başlatan #3 kravts K Üye Katılım 11 Tem 2019 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 Yaş 24 6 HİZMET YILI ARCONIX' Alıntı: Bot güzel olmuş. Bu aralar herkes discord botu yapmaya başladı ve konusu açmaya başladı. Hata olarak Ekli dosyayı görüntüle 25140 Galiba gözünden kaçmış Genişletmek için tıklayın ... Yok kanka otomatik öyle oldu o teşşekürler bu arada
ARCONIX' Alıntı: Bot güzel olmuş. Bu aralar herkes discord botu yapmaya başladı ve konusu açmaya başladı. Hata olarak Ekli dosyayı görüntüle 25140 Galiba gözünden kaçmış Genişletmek için tıklayın ... Yok kanka otomatik öyle oldu o teşşekürler bu arada
21 Eki 2019 #4 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Paylaşılan görsellere bakacak olursak eğer komutlarının düzensiz olduğu bariz ortada özen göstersen daha iyi olabilirdi
Paylaşılan görsellere bakacak olursak eğer komutlarının düzensiz olduğu bariz ortada özen göstersen daha iyi olabilirdi
21 Eki 2019 Konuyu başlatan #5 kravts K Üye Katılım 11 Tem 2019 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 Yaş 24 6 HİZMET YILI #Spanky' Alıntı: Paylaşılan görsellere bakacak olursak eğer komutlarının düzensiz olduğu bariz ortada özen göstersen daha iyi olabilirdi Genişletmek için tıklayın ... hmm bir örnek verebilir misin mesala ^^
#Spanky' Alıntı: Paylaşılan görsellere bakacak olursak eğer komutlarının düzensiz olduğu bariz ortada özen göstersen daha iyi olabilirdi Genişletmek için tıklayın ... hmm bir örnek verebilir misin mesala ^^
21 Eki 2019 #6 CrosgeSlort C Onaylı Üye Katılım 11 Kas 2016 Mesajlar 74 Tepki puanı 9 Ödüller 7 Yaş 21 9 HİZMET YILI #Spanky' Alıntı: Paylaşılan görsellere bakacak olursak eğer komutlarının düzensiz olduğu bariz ortada özen göstersen daha iyi olabilirdi Genişletmek için tıklayın ... katılıyorum
#Spanky' Alıntı: Paylaşılan görsellere bakacak olursak eğer komutlarının düzensiz olduğu bariz ortada özen göstersen daha iyi olabilirdi Genişletmek için tıklayın ... katılıyorum
21 Eki 2019 Konuyu başlatan #7 kravts K Üye Katılım 11 Tem 2019 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 Yaş 24 6 HİZMET YILI CrosgeSlort' Alıntı: katılıyorum Genişletmek için tıklayın ... hmm bakıcam nasıl yapabilirim diye ^^ teşşekür ederim
CrosgeSlort' Alıntı: katılıyorum Genişletmek için tıklayın ... hmm bakıcam nasıl yapabilirim diye ^^ teşşekür ederim
29 Eki 2019 #8 uğur515252142 U Üye Katılım 6 Nis 2018 Mesajlar 18 Tepki puanı 2 8 HİZMET YILI Valla Güzel Olmuş Botun Benim Botum +1k Kullanıcı 16Sunucu Olmasına Rağmen Çöp Levi Botun Başarılarının Devamını Bekliyorum (karne verir gibi oldu .d)
Valla Güzel Olmuş Botun Benim Botum +1k Kullanıcı 16Sunucu Olmasına Rağmen Çöp Levi Botun Başarılarının Devamını Bekliyorum (karne verir gibi oldu .d)