Levo twitchten yasaklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
evet dostlar instagramda falan gördüğüm kadarıyla twitch yayıncısı olan Levo twitchten süresiz olarak yasaklanmış ama bunun nedenini kimse bilmiyor sizce Levoda mixer yayın platforumuna geçen yayıncılardan olacakmı?

8919c1c6-d4f2-4e31-8238-c56270d9c13e-profile_image-300x300.png

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
lylo banlansın xD

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
aynen en azından gereksizler banlansın
Aynen öyle yani emek vererek yapanlar boş yere banlanır haksızlık olur adalet yok ya olsa şaşırırım lylo açtı orasını burasını attı zina yaptığı videoyu ee noldu banlandı mı yok meşhur oldu tanımıyodum bile bu lylomudur nedir her yerde emek veren iyiler kaybediyor anlamadım gitti illa biz de mi kötü olalım abi

hala yaşıyorum maalesef
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ne alaka anlamadım twitch'de mi sergilendi bu ifşası twitch'den banlanıyor? O ifşa yayılması da sevgilisinin karaktersizliği sonuçta özel hayat... Empati kurarsan anlarsın zaten hani böyle bir olay içinde olsan? O yüzden lütfen saygımızı bozmayalım

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ne alaka anlamadım twitch'de mi sergilendi bu ifşası twitch'den banlanıyor? O ifşa yayılması da sevgilisinin karaktersizliği sonuçta özel hayat... Empati kurarsan anlarsın zaten hani böyle bir olay içinde olsan? O yüzden lütfen saygımızı bozmayalım
sevgilisi olduğunu nerden biliyorsun

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
lylo zaten çok itici birisi burnu havada gibi

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardeşim bilmiyorum hiç net bilgi yok. Böyle iyi olmuş PUBG MOBİLE rahat oyunuyorum ;)

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Lylo,ela gibilerinin banlanması lazimdi gereksizleri ünlü yapmakta ustumuze yok benim düsuncem boyle

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Keşke başta hz.yasuo yi banlasalar:D

hala yaşıyorum maalesef
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sevgilisi olduğunu nerden biliyorsun
Ya güzel kankam olsun veya olmasın bir arkadaşı da olabilir böyle özel hayat yaşantısı normal değil mi? Seks'e karşıysan söyle sorun değil herkes insan. Bak bir klip vardı bulamadım.
Bir Twitch yayıncısı sahil de yayın yapıyor ve hani bikinisiyle yanlış değil. Ama Fornite Dance'ı yapıyor ayağa kalkıp küçük bir çocukla sence bu da yanlış değil mi(instream olarak yayınlanması)

lylo zaten çok itici birisi burnu havada gibi
Herkesin karakter yapısı diyeyim. Fakat işte bizim sorunumuz insanlar birbirini sevemiyor. Eğer sevseydik zaten birbirimize destek çıkabilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...