evet dostlar instagramda falan gördüğüm kadarıyla twitch yayıncısı olan Levo twitchten süresiz olarak yasaklanmış ama bunun nedenini kimse bilmiyor sizce Levoda mixer yayın platforumuna geçen yayıncılardan olacakmı?
aynen en azından gereksizler banlansınlylo banlansın xD
Aynen öyle yani emek vererek yapanlar boş yere banlanır haksızlık olur adalet yok ya olsa şaşırırım lylo açtı orasını burasını attı zina yaptığı videoyu ee noldu banlandı mı yok meşhur oldu tanımıyodum bile bu lylomudur nedir her yerde emek veren iyiler kaybediyor anlamadım gitti illa biz de mi kötü olalım abiaynen en azından gereksizler banlansın
Ne alaka anlamadım twitch'de mi sergilendi bu ifşası twitch'den banlanıyor? O ifşa yayılması da sevgilisinin karaktersizliği sonuçta özel hayat... Empati kurarsan anlarsın zaten hani böyle bir olay içinde olsan? O yüzden lütfen saygımızı bozmayalımlylo banlansın xD
sevgilisi olduğunu nerden biliyorsunNe alaka anlamadım twitch'de mi sergilendi bu ifşası twitch'den banlanıyor? O ifşa yayılması da sevgilisinin karaktersizliği sonuçta özel hayat... Empati kurarsan anlarsın zaten hani böyle bir olay içinde olsan? O yüzden lütfen saygımızı bozmayalım
lylo zaten çok itici birisi burnu havada gibiNe alaka anlamadım twitch'de mi sergilendi bu ifşası twitch'den banlanıyor? O ifşa yayılması da sevgilisinin karaktersizliği sonuçta özel hayat... Empati kurarsan anlarsın zaten hani böyle bir olay içinde olsan? O yüzden lütfen saygımızı bozmayalım
bu kin nerden geliyor ?beter olsun
Evonmossmuydu neydi,yarı çıplak şekilde yayın yapıp ergenler üzerinden para kasan oda banlansınLylo,ela gibilerinin banlanması lazimdi gereksizleri ünlü yapmakta ustumuze yok benim düsuncem boyle
yasuo ne alaka ?Keşke başta hz.yasuo yi banlasalar![]()
Adamın partnerliğini almışlar zaten banlasarda pek şeyine takmaz,Dlivedan daha çok kazanıyorKeşke başta hz.yasuo yi banlasalar![]()
He yav bide o var ben anlamiyom twitchin ban sistemi çok saçmaEvonmossmuydu neydi,yarı çıplak şekilde yayın yapıp ergenler üzerinden para kasan oda banlansın
Ya güzel kankam olsun veya olmasın bir arkadaşı da olabilir böyle özel hayat yaşantısı normal değil mi? Seks'e karşıysan söyle sorun değil herkes insan. Bak bir klip vardı bulamadım.sevgilisi olduğunu nerden biliyorsun
Herkesin karakter yapısı diyeyim. Fakat işte bizim sorunumuz insanlar birbirini sevemiyor. Eğer sevseydik zaten birbirimize destek çıkabilirdik.lylo zaten çok itici birisi burnu havada gibi