Kardeşim şuanlık bi anadolu lisesine gir yazılım mühendisliği vs. ilgini çekiyorsa onlar üniversitede olucak işler o puanla meslek lisesine gidip kendini harcama sırf yazılım öğrenicem diye. Dinle tavsiyemi yazılım mühendisliği üni.leri mf den öğrenci aldığı için meslek lisesinde matematik fen tam olarak öğrenemezsinyemin ediyorum lgs bizim okuldaki deneme sınavından daha kolaydı bizim okulun deneme sınavında 270 280 alırken lgs den 320 aldım fakat 15 raporsuz 22 raporlu devamsızlığım var inş beni istediğim liseye kabul ederler
hazır yazmışken
hem ders anlatın hem yazılım anlatan bir lise varmı yada ben mi böyle boş düşünüyorum ?
zaten şansıma güzel bir anadolu lisesi tutturdum umarım beni kabul ederler o zaman ünversiteyi beklemeliyim yanıtın için teşekkürlerKardeşim şuanlık bi anadolu lisesine gir yazılım mühendisliği vs. ilgini çekiyorsa onlar üniversitede olucak işler o puanla meslek lisesine gidip kendini harcama sırf yazılım öğrenicem diye. Dinle tavsiyemi yazılım mühendisliği üni.leri mf den öğrenci aldığı için meslek lisesinde matematik fen tam olarak öğrenemezsin
81ortalaman kaçtı?
lgs hep vardı adı değişti ve bazen de işleyişi.3.5 sene önce lgs mi vardı
Eskiden lgs yerine teog vardı ?lgs hep vardı adı değişti ve bazen de işleyişi.
Canım arkadaşım kardeşim abim isimleri farklı idi3.5 sene önce lgs mi vardı
yalanını neyse küfür yasak namık kemalin sözü geldi aklıma1 sene boyunca kitabın yüzünü açmadım ve full oyun oynadım burda takıldım LGS'ye öylesine kendimi test etmek için girdim ama puanım 345![]()
wtf knk yalnız hayatın boyunca bu sınava 1 kez girebiliyorsun yorum kasma çabaları seziyorumistediği puanı alan arkadaşları tebrik ederim, alamayanlar sıkmasın canını daha çok çalışıp seneye tekrar girersiniz.
Kimseyi inandırmak zorunda değilim o söz de Namık Kemal'in değil Namı Kemal'in az kültürlen de gelyalanını neyse küfür yasak namık kemalin sözü geldi aklıma
Post automatically merged:
wtf knk yalnız hayatın boyunca bu sınava 1 kez girebiliyorsun yorum kasma çabaları seziyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapaptalsın qweeqwewqe aşırı kültür kafa yapmış sende aptal
kardeş argo kullanmıcamda malmısın üzüldüm sanaKimseyi inandırmak zorunda değilim o söz de Namık Kemal'in değil Namı Kemal'in az kültürlen de gel
Fen lisesinde okumamayı kendim tercih ettim bu benim kararımdır ben sayısalcı bi insan değilim ve kendimce sebeplerim var annem babam bile bunu anlamışken siz mi azarlıyacaksınız ?kardeş argo kullanmıcamda malmısın üzüldüm sanayks değil bu yada kpss liseye geçecen 1defa giriyon
Aptallarla tartışmaya girmek en haz almadığım şey bu yüzden haklısın diyip konuyu kapatıyorum eğer zeka seviyeni biraz yükseltip gelirsen belki tartışabilirizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapaptalsın qweeqwewqe aşırı kültür kafa yapmış sende aptal