Süper Üye
çalışsa yeterElinde patlama ihtimali var kankam eski performans ı vermez
internet üzerinden aldım pamuk bembeyaz sayılır çok az bi turunculuk var boşluk kısmındaİçindeki pamuk yanmıştır kimden aldıysan sor bence pamuğunu değişterebilecek tanıdığı vardır. Pamuğu değiştirdikten sonra likit yenileyebilirsin.
bozulduysa likit almıcam boşu boşuna çalışma ihtimali varmıdırlikit yanmaz pamuk yanar ve yanık tadı verir, pamuk yansada duman vermeye devam eder muhtemelen bozuldu
Turuncu likitten dolayı olur kullanılmış pamuk büyük ihtimal dikkat et yakma yine 30 dkdan fazla şarjda tutmaçalışsa yeter
internet üzerinden aldım pamuk bembeyaz sayılır çok az bi turunculuk var boşluk kısmında
bozulduysa likit almıcam boşu boşuna çalışma ihtimali varmıdır
Işığı yanıyor ama duman vermiyor likit alıp koysam duman verir mi ?Turuncu likitten dolayı olur kullanılmış pamuk büyük ihtimal dikkat et yakma yine 30 dkdan fazla şarjda tutma
1500-2000 çekim fln olmuştur en fazla hızlı çektiğim için mi yanmıştır yani bide bu elimdeki vozol sadece ışığı yanıyor duman gelmiyor likit eklesem çalışır mı yoksa çöp mü oldu ?kankam çekerken yavaş çekmen lazım ilk 100 puff'ı. yoksa gider yakarsın bak yurtdışındaki büün 700'lük pufflara blinker atıyodum yanmaya başladılar artık yavaş yavaş çekiyorum ona dikkat et blinker atma yavaş yavaş çek
zincirleme çekimler yapiyorsan pamuğun yanmasina, telin erken kararmasina sebep olur. atesleme mekanizmasi bozulmus olabilir cihazin. normalde tel kararsa veya pamuk yansa bile buhar verir. buhar vermemesinin 2 sebebi olabilir: birisi atesleme yapmamasi, digeri de coilin nemini atmasi.1500-2000 çekim fln olmuştur en fazla hızlı çektiğim için mi yanmıştır yani bide bu elimdeki vozol sadece ışığı yanıyor duman gelmiyor likit eklesem çalışır mı yoksa çöp mü oldu ?
hızlı çekim coili ve süngeri çok etkilemez ne aralıkla çektiğin en önemlisidir bekleme yapmadan sürekli seri çekim yaparsan net ilk 100 de pamuğu yakarsın. her çekim başına yaklaşık 3 4 saniye zaman ver o şekil kullan. duman vermemesi de ya şarjının az olduğunu ya da çok düşük ihtimalle devre içindeki ateşleme kablosunun yerinden çıktığına işarettir çok kurcalamadıysan kablonun çıktığını sanmıyorum. Likiti az olsun hatta hiç olmasın makine yine buhar verir likitle alakalı bir durum değil.1500-2000 çekim fln olmuştur en fazla hızlı çektiğim için mi yanmıştır yani bide bu elimdeki vozol sadece ışığı yanıyor duman gelmiyor likit eklesem çalışır mı yoksa çöp mü oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?