Likiti yanan elektronik sigaraya likit eklenirse tekrardan duman verir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Vozol 10.000'lik satın almıştım ve likiti yandı. Yandıktan sonra şarja taktım, şarjdan çıkardığımda ise duman vermeyi kesti. Cihaz bozuldu mu? Likit eklersem tekrardan duman verir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Elinde patlama ihtimali var kankam eski performans ı vermez

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
İçindeki pamuk yanmıştır kimden aldıysan sor bence pamuğunu değişterebilecek tanıdığı vardır. Pamuğu değiştirdikten sonra likit yenileyebilirsin.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
likit yanmaz pamuk yanar ve yanık tadı verir, pamuk yansada duman vermeye devam eder muhtemelen bozuldu

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Elinde patlama ihtimali var kankam eski performans ı vermez
çalışsa yeter
İçindeki pamuk yanmıştır kimden aldıysan sor bence pamuğunu değişterebilecek tanıdığı vardır. Pamuğu değiştirdikten sonra likit yenileyebilirsin.
internet üzerinden aldım pamuk bembeyaz sayılır çok az bi turunculuk var boşluk kısmında
likit yanmaz pamuk yanar ve yanık tadı verir, pamuk yansada duman vermeye devam eder muhtemelen bozuldu
bozulduysa likit almıcam boşu boşuna çalışma ihtimali varmıdır

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
çalışsa yeter

internet üzerinden aldım pamuk bembeyaz sayılır çok az bi turunculuk var boşluk kısmında

bozulduysa likit almıcam boşu boşuna çalışma ihtimali varmıdır
Turuncu likitten dolayı olur kullanılmış pamuk büyük ihtimal dikkat et yakma yine 30 dkdan fazla şarjda tutma

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kankam çekerken yavaş çekmen lazım ilk 100 puff'ı. yoksa gider yakarsın bak yurtdışındaki büün 700'lük pufflara blinker atıyodum yanmaya başladılar artık yavaş yavaş çekiyorum ona dikkat et blinker atma yavaş yavaş çek

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
1500-2000 çekim fln olmuştur en fazla hızlı çektiğim için mi yanmıştır yani bide bu elimdeki vozol sadece ışığı yanıyor duman gelmiyor likit eklesem çalışır mı yoksa çöp mü oldu ?

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
zincirleme çekimler yapiyorsan pamuğun yanmasina, telin erken kararmasina sebep olur. atesleme mekanizmasi bozulmus olabilir cihazin. normalde tel kararsa veya pamuk yansa bile buhar verir. buhar vermemesinin 2 sebebi olabilir: birisi atesleme yapmamasi, digeri de coilin nemini atmasi.

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
motor yanmıstır knk zaten bunlar tek kullanımlık 2. sefer lıkıt doldurmak ıstediğinde aynı tadı alamazsın yanık tadı alırsın

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yaşadığım şehirdeki en çok bilinen e sigara yardımcılarından birisiyim. Likit yanma durumu hiç görmedim ama internetten video izleyerek iç kısmını açıp coil kısmını süngerden ayırdıktan sonra süngeri sıkıp yeni likit koyup birleştirirsen çok hafif yanık tadı gelir ama kullanmaya devam edebilirsin.
Post automatically merged:

ekstra olarak yapamadıysan discorddan videolu anlatım yapabilirim 2 3 gün içerisinde
dc: thegloss

Yok yanar yok eski tadı vermez elinde patlar yazan arkadaşlara ithafen. Tek kullanımlık puff ların içinde düşük akım veren küçük piller vardır bu pillerin patlaması sadece duman çıkmasına yol açar ve ateş çıkaramaz. Yanması için yani ateş çıkarmak için içindeki pamuğu ve süngeri çıkarıp güneşte bekletirseniz 1 ggün sonra likit koymadan geri koyup ateşleme yaparsanız anca yanar o pamuk. Siz ne kadar bitti deseniz bile içinde likit çok az vardır ve ateş çıkmasını engeller. Eski tadı verme konusuna da gelecek olursak tamamen puffu çıkarma yönteminize bağlı bir durum ısıtıcı kullanmadan kanırtarak çıkarırsanız hava kaçışı olur ve gereksiz fazla hava girişinden dolayı az tad alırsınız tamamen size bağlı bir durum. İyi forumlar dilerim

hızlı çekim coili ve süngeri çok etkilemez ne aralıkla çektiğin en önemlisidir bekleme yapmadan sürekli seri çekim yaparsan net ilk 100 de pamuğu yakarsın. her çekim başına yaklaşık 3 4 saniye zaman ver o şekil kullan. duman vermemesi de ya şarjının az olduğunu ya da çok düşük ihtimalle devre içindeki ateşleme kablosunun yerinden çıktığına işarettir çok kurcalamadıysan kablonun çıktığını sanmıyorum. Likiti az olsun hatta hiç olmasın makine yine buhar verir likitle alakalı bir durum değil.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Eski performansı vermez hocam, patlama riski var. En iyisi yenisini al.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka istediğin gibi olmaz emin ol ekmek yak ye daha iyi masdkf

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kanka yanık tadı verir eskisi gibi olmaz sıkıntılı

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
pamuk yanmış olabilir pamuğu değiştirmen lazım

TomaHawk
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Brom 500 600 lira için hiç riske girmeye değmez yenisi almanda fayda var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
En iyisi gidip satıcınıza görünün, genel olarak o sattığı ürünü iyi bilir, size yol gösterebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...