Likiti yanan elektronik sigaraya likit eklenirse tekrardan duman verir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Yaşadığım şehirdeki en çok bilinen e sigara yardımcılarından birisiyim. Likit yanma durumu hiç görmedim ama internetten video izleyerek iç kısmını açıp coil kısmını süngerden ayırdıktan sonra süngeri sıkıp yeni likit koyup birleştirirsen çok hafif yanık tadı gelir ama kullanmaya devam edebilirsin.
Post automatically merged:

ekstra olarak yapamadıysan discorddan videolu anlatım yapabilirim 2 3 gün içerisinde
dc: thegloss

Yok yanar yok eski tadı vermez elinde patlar yazan arkadaşlara ithafen. Tek kullanımlık puff ların içinde düşük akım veren küçük piller vardır bu pillerin patlaması sadece duman çıkmasına yol açar ve ateş çıkaramaz. Yanması için yani ateş çıkarmak için içindeki pamuğu ve süngeri çıkarıp güneşte bekletirseniz 1 ggün sonra likit koymadan geri koyup ateşleme yaparsanız anca yanar o pamuk. Siz ne kadar bitti deseniz bile içinde likit çok az vardır ve ateş çıkmasını engeller. Eski tadı verme konusuna da gelecek olursak tamamen puffu çıkarma yönteminize bağlı bir durum ısıtıcı kullanmadan kanırtarak çıkarırsanız hava kaçışı olur ve gereksiz fazla hava girişinden dolayı az tad alırsınız tamamen size bağlı bir durum. İyi forumlar dilerim :)

hızlı çekim coili ve süngeri çok etkilemez ne aralıkla çektiğin en önemlisidir bekleme yapmadan sürekli seri çekim yaparsan net ilk 100 de pamuğu yakarsın. her çekim başına yaklaşık 3 4 saniye zaman ver o şekil kullan. duman vermemesi de ya şarjının az olduğunu ya da çok düşük ihtimalle devre içindeki ateşleme kablosunun yerinden çıktığına işarettir çok kurcalamadıysan kablonun çıktığını sanmıyorum. Likiti az olsun hatta hiç olmasın makine yine buhar verir likitle alakalı bir durum değil.
hocam şimdi bunda yanık tadı vardı ondan sonra kullanmadım yanık tadı varken 10 kere fln çekmişimdir sonra şarja taktım geri aldığımda tamamen duman vermeyi kesti ışığı falan yanıyor ama duman çıkmıyor bunun tamiri mümkünmüdür likit alıp koysam çalışır mı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
10k lık almıştım bendede aynı durum oldu ama ben riske atmayıp kullanmadım öyle duruyor kenarda..

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sonuç vermeye bilir en iyisi nereden aldıysan oraya götürüp baktırman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
vozol gibi pufflardan bahsediyorsan likit yükleniyor ama 2 3 sefer onun dışındaki elektronikler zaten yüklenmek için var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...