LimitleSs [HIRSIZ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
FARKLI BİR FORUMDA PAYLAŞILAN HİLEYİ ALIP KENDİ HİLESİ GİBİ TANITIP REP KAZANIYOR + ADAMIN EMEĞİNİ ÇALIYOR 

YETKİLİLER ACİL BAKINIZ BEN BU KONU SAÇMA OLCAK AMA KBAKMAYIN OKADAR KONUSUNA YORUM YAPTIM YETKİLİLER GÖRMEDİ 

TEKRARDAN SİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM KONU İÇİN YETKİLİLER

Eternal Birfea
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu tür konuları, mevzuları kendi aranızda halledin. Konu kilitlenip forum çöplüğüne taşınacaktır.

Tüm harfleri büyük yazmak yasaktır.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
#Orjinal2' Alıntı:
FARKLI BİR FORUMDA PAYLAŞILAN HİLEYİ ALIP KENDİ HİLESİ GİBİ TANITIP REP KAZANIYOR + ADAMIN EMEĞİNİ ÇALIYOR 
YETKİLİLER ACİL BAKINIZ BEN BU KONU SAÇMA OLCAK AMA KBAKMAYIN OKADAR KONUSUNA YORUM YAPTIM YETKİLİLER GÖRMEDİ 
TEKRARDAN SİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM KONU İÇİN YETKİLİLER

Forumda tamamen büyük yazmak yasaktır. ilk önce kuralları öğrenin ondan sonra konu acın!
Ardından gelelim konu acma tartışmanıza açtığı konular kişileri bağlar ister alıntı yapsın ister kendi yapsın. Eğer hile sizin değilse ve aynı hileyi kendiniz acıcaktınızda o adam actıysa'da yapacak bişe yok bu tür şikayetler değerlendirilmemektedir.

İster alıntı yapar ister özgün kendi konularını acar kimse buna karışamaz. konuda alıntı yaptım bunu yaptım vs demek kişinin kendi seviyesini belirtir ve isterse yazar istemezse yazmaz. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...