⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Link Geçme Sitelerini Anında Geçme

Merhaba dostlarım. Ben baXen
Bu konumda sizlere link geçme sitelerini anında atlamayı göstereceğim.
Hemen hemen tüm siteler için geçerli olan bu eklentiyi öğrenmek için; "Kullanımı" bölümünden öğrenebilir "Videolar" bölümünden izleyerek öğrenebilir ve "İndir & VirüsTotal" bölümünden ise eklentiyi tarayıcınıza kurabilirsiniz.
Lafı fazla uzatmadan asıl konuya geçelim.

•Tarayıcınızı açın ve aşağıdaki verdiğim linkten eklentiyi tarayıcınıza ekleyin.
•Eklenti ayarlarından kurduğunuz eklentinin "Arama sayfası sonuçlarına erişime izin ver" özelliğini aktif edin.
•Herhangi bir link kısaltma sitesinden link kısaltın ve linki geçmeyi deneyin.
•Eğer linki geçmeden direkt olarak site açılıyor ise işlem başarılıdır.

Eklenti "Google Chrome" tarayıcısı için geçerlidir.
Eğer "Opera" tarayıcısını kullanıyorsanız "BURAYA TIKLAYARAK" Opera'ya Chrome eklentileri kurmayı öğrenebilirsiniz.

Videolu anlatım

Eklentiyi indirmek için:
Merhaba dostlarım. Ben ba
Bu konumda sizlere link geçme sitelerini anında atlamayı göstereceğim.
Hemen hemen tüm siteler için geçerli olan bu eklentiyi öğrenmek için; "Kullanımı" bölümünden öğrenebilir "Videolar" bölümünden izleyerek öğrenebilir ve "İndir & VirüsTotal" bölümünden ise eklentiyi tarayıcınıza kurabilirsiniz.
Lafı fazla uzatmadan asıl konuya geçelim.
•Tarayıcınızı açın ve aşağıdaki verdiğim linkten eklentiyi tarayıcınıza ekleyin.
•Eklenti ayarlarından kurduğunuz eklentinin "Arama sayfası sonuçlarına erişime izin ver" özelliğini aktif edin.
•Herhangi bir link kısaltma sitesinden link kısaltın ve linki geçmeyi deneyin.
•Eğer linki geçmeden direkt olarak site açılıyor ise işlem başarılıdır.
Eklenti "Google Chrome" tarayıcısı için geçerlidir.
Eğer "Opera" tarayıcısını kullanıyorsanız "BURAYA TIKLAYARAK" Opera'ya Chrome eklentileri kurmayı öğrenebilirsiniz.
Videolu anlatım
Eklentiyi indirmek için:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap