Onaylı Üye
en iyi parayı hangisi veriyorlinktl çok az para veriyor vede sayacları bozuk olduğunu sanmıyorum hileli
en iyi parayı hangisi veriyor
Hangisi Daha İyi Sitelerin?linktl çok az para veriyor vede sayacları bozuk olduğunu sanmıyorum hileli
Buyrun buda blog'un raporu fakat pek iç açıcı değil biliyorum fakat açalı sadece 2 gün oldu.Açıkçası bu durumdan rahatsızım size bunu kanıtlayabilirsem kanıtlayacağım saat 00.00'da linkleri tr.link ile değiştireceğim birde öyle deneyelim bakalım.Eğer sizde yaptıysanız benim gibi raporlarınızı yollarsanız sevinirim.linktl çok az para veriyor vede sayacları bozuk olduğunu sanmıyorum hileli
Kısaltma yöntemleri olarak neler kullandınız ?benimde 1500 gösterimim 200 tıklamam var 90 kuruş kazandım sadece
Bilgilendirme için sağolLink tl sayaçları TL için hileli. Önceden dolar hesabımız vardı. Günlük diyelim ki 40$ kazanıyorduk. Sonra Türk olan herkesin hesabını mecburi TL hesabına çevirdiler. Aynı gün 10₺ kazandırmaya başladı hesapFakat almamız gereken paranın daha fazla olması gerekiyordu. Sonra koyduğumuz linkleri analiz ettik, sayaçların hileli olduğuna karar verdik. Ve link tl bıraktık. Kendilerinin zaten dolandırıcı geçmişi var. Yabancı kaynaklarda ararsanız bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?