Link.TL bot ya da bildiğiniz taktik vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Selam dostlar size birşey sormam gerek.
Şimdi bilen bilir bu link kısaltma servisleri var.
Ben her türlü sistemi denedim ve en iyisinin Link.TL olduğuna karar verdim.(Başka servis önerilerine açığım.)
Fakat sanırım bir bug var istatistikleri koymak istiyorum buraya.
sadfsd.PNG

Bu tıkları kendi blogumda indirme linkleri paylaşarak yaptım bu arada.(6 tane)
Evet gördüğünüz gibi tıklamalar 34 arkadaşlar.Bu tıklamaların ben 28'ini falan kendim yaptım VPN arayıcılığıyla.
(Bu oranları yorumlarsanız sevinirim.)
Ben baya link.tl'nin sayaçlarının bozuk olduğunu ve kullanılmaması gerekildiğini duydum.
804 gösterme var ben açıkçası böyle düşük yaş kitlesi olan oyunlar üzerinden clickbait yaptım ama baktığımda onun 6 tıktan sadece 4'ü clickbait kalanları normal.
Bu oranlar hiç iç açıcı değil açıkçası ben bu oranı nasıl arttırırım ve bildiğiniz bot var mı ? (trafficspirit , diabloic hariç sadece görüntülenme veriyor.)

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
linktl çok az para veriyor vede sayacları bozuk olduğunu sanmıyorum hileli

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
benimde 1500 gösterimim 200 tıklamam var 90 kuruş kazandım sadece

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sea.PNG

linktl çok az para veriyor vede sayacları bozuk olduğunu sanmıyorum hileli
Buyrun buda blog'un raporu fakat pek iç açıcı değil biliyorum fakat açalı sadece 2 gün oldu.Açıkçası bu durumdan rahatsızım size bunu kanıtlayabilirsem kanıtlayacağım saat 00.00'da linkleri tr.link ile değiştireceğim birde öyle deneyelim bakalım.Eğer sizde yaptıysanız benim gibi raporlarınızı yollarsanız sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kardeş Ne Yap Biliyormusun.
Link.TL 'den Link Kısalt ve, Facebook,Twiter Gibi Hesaplarından paylaş.
Veya Eşki Sözlükte Paylaş Güünlük 50-100 Tıklama Alırsın.

Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Caus Fakirlik Ha :D Bi LinkTL Biliyom Botlarınıda İnternetten Bulabilirsin :)

Öyle bir sihirbazdın ki ; beni bile kaybettin (CS)
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Link.tl kötü yapacaksan botu pand.tl ye yap daha iyi hem para vermiyor hemde az veriyor.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
şu link tl 17 tl o bi 20 olsun onuda alayım oradan öyle bi çıkış yapıcamki adamlar verdiklerine pişman olacaklar 1000 gösterime 4 tl nedir sadece sabrediyorum Link TL Sakın Ve sakın Kullanmayın

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Link tl sayaçları TL için hileli. Önceden dolar hesabımız vardı. Günlük diyelim ki 40$ kazanıyorduk. Sonra Türk olan herkesin hesabını mecburi TL hesabına çevirdiler. Aynı gün 10₺ kazandırmaya başladı hesap :) Fakat almamız gereken paranın daha fazla olması gerekiyordu. Sonra koyduğumuz linkleri analiz ettik, sayaçların hileli olduğuna karar verdik. Ve link tl bıraktık. Kendilerinin zaten dolandırıcı geçmişi var. Yabancı kaynaklarda ararsanız bulursunuz.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Link tl sayaçları TL için hileli. Önceden dolar hesabımız vardı. Günlük diyelim ki 40$ kazanıyorduk. Sonra Türk olan herkesin hesabını mecburi TL hesabına çevirdiler. Aynı gün 10₺ kazandırmaya başladı hesap :) Fakat almamız gereken paranın daha fazla olması gerekiyordu. Sonra koyduğumuz linkleri analiz ettik, sayaçların hileli olduğuna karar verdik. Ve link tl bıraktık. Kendilerinin zaten dolandırıcı geçmişi var. Yabancı kaynaklarda ararsanız bulursunuz.
Bilgilendirme için sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...