Link.Tl den Sıkıldıysanız Buraya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
link.tl link çevirme,premium çevirme,reklam kaldırma,link.tl denbıktım,Link.Tl den Sıkıldıysanız Buraya!,Link.Tl den Sıkıldıysanız Buraya!,Link.Tl den Sıkıldıysanız Buraya!,Link.tl,link.tl yardım,link.tl,link.tl nedir,link.tl reklam
Link.Tl den Sıkıldıysanız Buraya!

QvXlM3.png

merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki link.tl  biraz fazla para veriyor diye herkez link.tl'den linkini kısaltıyor, r'eklamı geçmekten sıkıldıysanız benim gibi o zaman iyiki bu konuya girdiniz :D

Sadece bu Linke Tıklayıp : 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 veya 

> ardından ilk yere kısaltılmış linkinizi yazın. : örk
 (
para kazanma amaçlı yapılmamıştır link )

> sonra alta yazan link çevir 'e tıklayın.
> ardından sağda yenilenmiş olan linki url kısmına yapıştırın.

>>Rep vermeyi unutma!<<

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yorum atarak konuyu güncel tutup görmeyen arkadaşlarımıza yardımcı olabilirsiniz. rep vermeyide unutmayın.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Peki Kardeşim Yazıları Direk Niye Alıntı Yapıyorsun alıntıdır Yazmamışsın.Başka Bir Forumda noktasına kadar başlıgından tut içeriğine kadar yazıları hep aynı neden alıntıdır yazmadın?[Başka Bir hile Sitesi]

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hackerSahti' Alıntı:
Peki Kardeşim Yazıları Direk Niye Alıntı Yapıyorsun alıntıdır Yazmamışsın.Başka Bir Forumda noktasına kadar başlıgından tut içeriğine kadar yazıları hep aynı neden alıntıdır yazmadın?[Başka Bir hile Sitesi]

at bakım kardeşim o siteyi alıntı mı yapmısım emek verıyorsun gelip alıntı diyorlar. at siteyi bakim

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
byTT' Alıntı:
hackerSahti' Alıntı:

at bakım kardeşim o siteyi alıntı mı yapmısım emek verıyorsun gelip alıntı diyorlar. at siteyi bakim

Ö.M DEN attım. Burda R3klam Olmasın Diye burdan atmadım.

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaşlar yanlış anlamayın bir kardeş adınıda verım HardPlayer kendisi bu sitede üye galiba UltraÜye adam gelip benım konumu çalmış HardPlayer zaten bayağdır bu forumdan konu çalıp başka siteye götürüyor yani x60 çakması bu konu bizzat bana ait bana inananlar var şu HardPlayer denınen şahsı da şikayet edıcem

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
byTT' Alıntı:
arkadaşlar yanlış anlamayın bir kardeş adınıda verım HardPlayer kendisi bu sitede üye galiba UltraÜye adam gelip benım konumu çalmış HardPlayer zaten bayağdır bu forumdan konu çalıp başka siteye götürüyor yani x60 çakması bu konu bizzat bana ait bana inananlar var şu HardPlayer denınen şahsı da şikayet edıcem

ellerine sağlık kardeşim.

Bi Hakkım Varsa Helal Et senın yaptıgını düşünmdüm kusura bakma..

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim yorum atıyorum ve gerçekten teşekkür ediyorum. Rep verdim. Adamsın ADAMM

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
1: Yeni sekmede açılacak olan url leri site.com/deneme.phptarget=_blank şeklinde veriyor
Dolayısıyla linke girdiğiniz zaman 404 hatası alanlar olacaktır (İnternet hakında cahil olması lazım tabi )
Bkz : http://memoryhackers.org/index.php" target="_blank bu halde girinde hatayı alın efenim :)
2 : Harbi güzel sistem ama link tl den geliri yoksa kötü Düşünsene adam hileyi yapiyo sen reklamsız geçiyon zalım teknoloji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...